Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Остри реплики, смях и сълзи в „Какво искат жените” по Нова ТВ

Остри реплики, смях и сълзи в „Какво искат жените” по Нова ТВ
Остри реплики, смях и сълзи в „Какво искат жените” по Нова ТВ
Cinefish.bg

Тв новини
Остри реплики, смях и сълзи в „Какво искат жените” по Нова ТВ

17.04.2013, 14:00  |   Видяна: 1227  |   Press Release  |   ТВ
Тази събота в „Какво искат жените” на истински кръстосан разпит ще се подложат актьорът Иван Ласкин, пластичният хирург д-р Ильо Стоянов и поп фолк певецът Ерик. Домакин ще бъде Кристина Патрашкова, която ще посрещне гостите в своята вила до Банкя.

Кристина Патрашкова, Джуджи и ЗлаткаОсвен богато меню, обядът ще предложи и много емоции – ще има смях, сълзи и много сол. Ще се разменят остри реплики... и дори различни по размер силиконови импланти.

Срещата им ще мине и под знака на откровенията – Криси Катрашкова ще направи признание пред Ласкин, Ерик ще признае, че е пожелавал смъртта на друг човек, а д-р Стоянов ще сподели, че не е казвал достатъчно „обичам те” на своята майка.

Кой познава жените по-добре – актьорът, певецът или хирургът? Защо една жена се подлага на пластична операция, ще се спогодят ли театърът и поп фолкът и какво се случва, когато трима мъже и три жени говорят за любов? Отговор на тези въпроси, както и на най-важния – какво искат жените, зрителите ще намерят тази събота, 20 април, от 12.00 ч. по Нова ТВ.

„Какво искат жените” – 20 април, 12.00 ч. по Нова ТВ


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg