Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Теми Още нови звезди в „The Eternals“

Още нови звезди в „The Eternals“
Още нови звезди в „The Eternals“
Cinefish.bg

Теми
Още нови звезди в „The Eternals“

09.09.2019, 10:17  |   Видяна: 442  |   синефиш.бг  |   ГОРЕЩА ТЕМА
Догодина предстоят само два Марвел хита, които ще поставят началото на дълго коментираната Фаза 4 на студиото. Но какви хита! Най-напред ще гледаме „Черната вдовица“, а след това е ред за „Eternals“. Очакванията за последния филм са много големи и мнозина смятат, че тази сага ще достигне славата на „Отмъстителите“.

Вече бяха обявени звездите в новия филм. Сред тях са Салма Хайек, Кит Харингтън, Кумайл Нанджиани и Анджелина Джоли. Но към тях предстои да се присъединят още популярни имена. Поне това призна Ричард Мадън, който също ще видим в бъдещия хит като всемогъщия Икарис.

Ричард МАдън в нов хит на Марвел

Наскоро звездата от „Рокетмен“ получи награда от списание GQ за най-стилен мъж на годината. В интервю след церемонията той разказа повече за участието си в „The Eternals“, като много внимателно подбираше думите си.

Така разбрахме, че още звезди ще участват във филма, чийто снимки предстоят тази есен. Мадън отказа да сподели повече, но призна, че вече знае кои са те. Това моментално разбуни духовете на феновете в интернет.

Отдавна се говори, че Киану Рийвс ще участва в нов Марвел хит. Самият шеф на студиото Кевин Файги призна, че се е срещал със звездата от „Матрицата“ и е обсъждал това. Възможно ли е той да участва в „Eternals“?

От друга страна обявените до момента имена са само от отбора на Eternals. Но не знаем нищо за това кои ще играят техните основни врагове Deviants. Очакваме скоро горещи новини за новите звездни попълнения.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg