Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Опра Уинфри, Хайди Клум, Холи Валанс и още звезди тази есен по TLC

Опра Уинфри, Хайди Клум, Холи Валанс и още звезди тази есен по TLC
Опра Уинфри, Хайди Клум, Холи Валанс и още звезди тази есен по TLC
Cinefish.bg

Тв новини
Опра Уинфри, Хайди Клум, Холи Валанс и още звезди тази есен по TLC

20.09.2013, 12:52  |   Видяна: 2841  |   Press Release  |   ТВ
В края на месец октомври по TLC стартира специален програмен блок на една от най-обичаните и успешни американски телевизионни водещи, Опра Уинфри. Teлевизионният канал на Опра: ОWN (Oprah Winfrey Network) за първи път ще покаже продукцията си в Централна и Източна Европа.

Медиумът от Лонг АйлъндПрез есента ТLC ще предложи на зрителите най-доброто от програмното си съдържание.

Сред премиерите за сезона са както нови епизоди на „Кралят на тортите”, „Медиумът от Лонг Айлънд”, „Запознайте се с Хъни Бу Бу”, така и нови сезони на предавания като „Модна звезда“, в чието жури е Хайди Клум и “Голямото пазаруване” с водещ певицата Холи Валанс.

Още през октомври българския зрител ще се потопи в света на Опра Уинфри. За първи път в България ще видим любимата водеща на Америка в искрени интервюта с едни от най-големите звезди на шоубизнеса.

С три необикновени предавания, Опра Уинфри ще въвлече българските зрители в най-личното пространство на любимци от телевизионния екран, музикалната сцена, кино индустрията и модните модиуми.

„Тази есен TLC възхвалява необикновените хора и поставя на фокус вдъхновяващите моменти в живота. Представени в разнообразни и завладяващи формати, предаванията засягат широк кръг от теми, свързани със семейството и любовните взаимоотношения, модата, здравето и храната.

Опра разговаря с ...Зрителите ще видят както нови епизоди на любимите си предавания, така и съвсем нови продукции, от които ще разберат как да намалят теглото си, как да заличат стара татуировка и още - ще се поучат от личните истории на световноизвестни лица, споделени в откровен разговор с Опра. Един свят, който зрителите на TLC си заслужава да видят.”, споделя Александра Тиганас, програмен директор на Discovery Networks CEEMEA.

Част от предаванията, които ще видим през септември и октомври по TLC са: „Запознайте се с Хъни Бу Бу”, „Екстремно отслабване (Великобритания)”, „Най-лошите татуировки на Америка”, „Идеалните мажоретки”, „Опра разговаря с…”, „Опра представя: Майсторски клас”, „Медиумът от Лонг Айлънд”, „Модна звезда” и др.Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg