Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Оливия Уайлд с нов режисьорски проект

Оливия Уайлд с нов режисьорски проект
Оливия Уайлд с нов режисьорски проект
Cinefish.bg

Артисти
Оливия Уайлд с нов режисьорски проект

01.08.2019, 09:05  |   Видяна: 392  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Вече съобщихме, че Оливия Уайлд ще продължи да се доказва като един от най-перспективните режисьори в Холивуд. След успешния си дебют „Зубрачките“, превърнал се в един от най-високо оценените филми сред критиците за тази година, тя ще снима нова романтична коледна комедия. Но явно паралелно с това подготвя и нов проект.

Режисьорски дебют на Оливия Уайлд

В момента няколко от най-големите студиа и стриминг платформи се надпреварват за правата върху „Don’t Worry Darling“, психологически трилър, който Уайлд ще режисира, но и в който самата тя ще участва. Според прогнозите на специалистите до края на седмицата трябва да е ясно кой ще е победителят.

Сценарият е дело на Шейн и Кари Ван Дайк.
Плановете са Кети Силбърман, която бе сред сценаристите на „Зубрачките“, да подготви финалната версия. За момента знаем, че историята ще разказва за нещастна домакиня през 50-те, в чиято роля може би ще видим Уайлд. Продуцент ще е Рой Лий, работил по двете части на „То“, както и хорър класиките
Предизвестена смърт и „Гняв“.

Каубои и извънземни с Оливия Уайлд

В момента звездата от „Каубои и извънземни
се снима в новия филм на Клинт ИстуудThe Ballad of Richard Jewell“, разказващ потресаващата истинска история на обвинения за терорист охранител. Паралелно с това тя подготвя и следващите си режисьорски опити, за които тепърва ще научаваме повече подробности.Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg