Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Оливия Уайлд с нов режисьорски проект

Оливия Уайлд с нов режисьорски проект
Cinefish.bg

Артисти
Оливия Уайлд с нов режисьорски проект

22.07.2019, 11:29  |   Видяна: 260  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Доскоро тя беше известна актриса, а вече е уважаван режисьор. Оливия Уайлд е готова с нов проект за коледна комедия, за правата върху която се пребориха Universal. Сценарият на все още неозаглавения филм е дело на Кейти Силбърман, с която работиха заедно по режисьорския й дебют „Зубрачките“.

Идеята за новия филм е на Уайлд и Силбърман. За момента не знаем нищо за сюжета му, но Universal са убедени в успеха на бъдещия хит. Затова и си поставиха за цел да спечелят правата за разпространението му в битка с други шест студиа.

Оливия Уайлд с нов режисьорски проект

Силбърман бе продуцент и един от сценаристите на „Зубрачките“. Щурата комедия с Бини Фелдстайн и Кайтлин Дивър в ролите на ученички, които решават да се развихрят в последната нощ преди завършването си, не стана голям касов хит. Приходите само в САЩ са 22 милиона долара, но това е един от най-високооценените филми сред критиците за тази година.

Все пак Уайлд няма скоро да започне работа по новия си режисьорски проект. Преди това тя ще участва в новия филм на Клинт Истууд „The Ballad of Richard Jewell“, чийто снимки започнаха наскоро.

За Силбърман това ще е поредният сценарий, превърнат в кино хит. Тя е сред най-търсените сценаристи в Холивуд, особено когато става въпрос за комедия. Нейни са сценариите за продукцията на Netflix „Set It Up“, „Isn’t It Romantic?“ с Ребъл Уилсън и снимащия се в момента „Most Dangerous Game“.

Оливия Уайлд с нов режисьорски проектСподелете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg