Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Оливия Уайлд и Оуен Уилсън ще си партнират в комедията “Squirrel to the Nuts”

Оливия Уайлд и Оуен Уилсън ще си партнират в комедията “Squirrel to the Nuts”
Оливия Уайлд и Оуен Уилсън ще си партнират в комедията “Squirrel to the Nuts”
Cinefish.bg

Артисти
Оливия Уайлд и Оуен Уилсън ще си партнират в комедията “Squirrel to the Nuts”

28.05.2012, 10:54  |   Видяна: 4280  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ

Комедийната звезда Оуен Уилсън и младата актриса от “Каубои и извънземни”, Оливия Уайлд, ще изпълнят две от главните роли във филма “Squirrel to the Nuts”, чиито режисьор ще бъде двукратно номинирания за “Оскар” Питър Богданович. В момента, продуцентите на проекта са в търсене на студио, което да отпусне бюджета за снимки и очакванията са, че ако всичко протече по план снимачния процес ще стартира още тази есен.

Оуен Уилсън и Оливия Уайлд все още не са подписали договорите за участие, но са потвърдили неофициално намерението си да бъдат част от филма, който от своя страна ще бъде първия пълнометражен игрален проект на Питър Богданович от 11 години насам.

Освен Уилсън и Уайлд, в “Squirrel to the Nuts” ще участват още позната от тазгодишния хит “Внедрени в час” Брий Ларсън и актьора от “Скот Пилгрим с/у света” Джейсън Шуацман. Сюжетът на предстоящата лента ще разказва за проститутка, която решава да се насочи към Бродуей и да промени живота си. Скоро обаче тя открива, че в нейния случай е трудно да игнорираш миналото си и не след дълго двете различни фази от живота й се сблъскват по неочакван начин.

Комедийната звезда Оуен Уилсън и младата актриса от “Каубои и извънземни”, Оливия Уайлд, ще изпълнят две от главните роли във филма “Squirrel to the Nuts”, чиито режисьор ще бъде двукратно номинирания за “Оскар” Питър Богданович. Брий Ларсън ще изпълни ролята на начинаещата бродуейска актриса, а Оуен Уилсън ще се превъплъти в образа на режисьор, който се възползва от героинята на Ларсън, въпреки че е женен за звездата на най-новата си пиеса.
От своя страна, Оливия Уайлд ще бъде в ролята на терапевт, чиято майка е приета в център за рехабилитация, а Джейсън Шуацман ще изпълни ролята на сценарист на пиеси, който се влюбва в героинята на Брий Ларсън.

Питър Богданович: “Работим върху този проект от доста време и беше много вълнуващо когато разбрахме, че сме вече на финалната права. Срещнах се с много добри и талантливи актьори и смятам, че избрахме правилните хора за тези роли. “Squirrel to the Nuts” ще е един доста необичаен филм, който ще комбинира в себе си свежи комедийни елементи и искрени, и сърдечни моменти, които ще демонстрират човечността на персонажите и ще направи цялостното преживяване още по-реалистично, и въздействащо.”

Освен режисьор, Питър Богданович е и сценарист на филма, а продуценти са небеизвестните Уес Андерсън (“Кланът Тененбаум”) и Ноа Баумбах (“Морски живот със Стив Зису”). Очакванията са  че до два месеца “Squirrel to the Nuts” ще се сдобие с нужния бюджет, а снимките ще започнат през месец октомври в Ню Йорк Сити.

Световната премиера на комедийната драма ще се състои в средата на следващата година.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg