Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Оливия Колман и Колин Фърт в романтична драма

Оливия Колман и Колин Фърт в романтична драма
Cinefish.bg

Филми
Оливия Колман и Колин Фърт в романтична драма

26.06.2020, 00:59  |   Видяна: 1238  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Носителите на „Оскар“ Оливия Колман и КолиДжош О‘Конър н Фърт ще си партнират във филма „Mothering Sunday“. Към тях ще се присъединят младите звезди Одеса Йънг („Assassination Nation“) и („Короната“). Продуцент ще е компанията Nuber 9 Films („Каръл).

Новата продукция ще е сред най-интригуващите английски заглавия на започналия виртуален пазар в Кан. Ева Хъсън („Girls Of The Sun“) ще е режисьор, а сценарият е дело на Алис Бърч, прочула се с работата си по сериалите „Нормални хора“ и „Succession“, която адаптира едноименния роман на Греъм Суифт.

Колин Фърт

Одеса ЙънгДействието се развива през 1924 г. и разказва какво се случва с няколко души в Деня на майката, известен във Великобритания като Майчина неделя. Джейн Фейрчайлд (Йънг) е прислужница в дома на семейство Нивън, която има почивен ден за празника. Самите г-н и г-жа Нивън (героите на Фърт и Колман) са поканени да отпразнуват годежа на единствения син на техните съседи – Пол (О‘Конър).

Вече почти седем години Джейн е любовница на Пол. Точно като семейство Нивенс, младежът принадлежи към старата богаташка аристокрация на Англия, докато Джейн винаги е била сираче. Но за нея това е без значение, по-важното е, че къщата днес е празна и тя най-после може да се срещне за първи път с Пол в неговата спалня. Това ще бъде последната им среща като любовници, но това ще е и денят, който ще отбележи началото на трансформацията в живота на Джейн.


„Mothering Sunday“ ще събере доста талантлив екип и зад камера в лицето на дизайнера на костюми Санди Пауъл, носител на „Оскар“, художника Хелън Скот („Един много английски скандал“), а гримът и прическите ще са дело на Надя Стейси („Фаворитката“). Снимките ще започнат през есента във Великобритания.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg