Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Бокс офис Няма кой да измести „Шазам!“ от върха в боксофиса

Няма кой да измести „Шазам!“ от върха в боксофиса
Cinefish.bg

Бокс офис
Няма кой да измести „Шазам!“ от върха в боксофиса

15.04.2019, 09:40  |   Видяна: 591  |   синефиш.бг  |   БОКС ОФИС
ШазамЗа втора поредна седмица най-гледаният филм в Америка е от комикс вселената на DC. Шазам!“ отбеляза логичен спад, но той е значително по-малък от останалите филми за супергерой. За този уикенд хитът със Закари Леви спечели 25,1 милиона и вече има почти 95 милиона долара само в САЩ.

По света филмът на Дейвид Ф. Сандбърг отново е на върха със спечелените 35,9 милиона. Общият му сбор до момента е 258,8 милиона долара. Дотук представянето му е повече от добро и съвсем логично вече се подготвя неговото продължение, чийто сценарист отново ще е Хенри Гейдън.

Малката голяма работаНа второ място дебютира новата комедия „Малката голяма работа“. Филмът с Реджина Хол стартира с 15,4 милиона долара и при положение, че бюджетът му е едва 20 милиона, можем да го сметнем за успех.

Не такова е положението със следващата премиера за уикенда. Новата версия на „Хелбой“ се нареди на трето място с 12 милиона долара. Това е далеч под резултатите на двата филма, режисирани от Гийермо дел Торо – „Хелбой“ (23,1 милиона) и „Хелбой II: Златната армия“ (34,5 милиона).

ХелбойЧетвърти и пети са двете нови версии „Гробище за домашни любимци“ и „Дъмбо“. Екранизацията по Стивън Кинг спечели 10 милиона и вече има над 41 милиона долара. Игралната версия на прочутата анимация на „Дисни“ пък добави нови 9,1 милиона към сметката си, която вече е почти 90 милиона долара в САЩ.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg