Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Теми Няма да видим Джона Хил в „Батман“

Няма да видим Джона Хил в „Батман“
Няма да видим Джона Хил в „Батман“
Cinefish.bg

Теми
Няма да видим Джона Хил в „Батман“

17.10.2019, 10:56  |   Видяна: 770  |   синефиш.бг  |   ГОРЕЩА ТЕМА
Всички бяха ентусиазирани от новината, че Джона Хил ще участва в новия „Батман“. Дълго се спекулираше коя ще е неговата роля, като беше обявено, че той ще играе един от култовите злодеи – Пингвина или Гатанката. В крайна сметка няма да го видим в нито една от тези роли.

Джона Хил няма да играе в Батман

Официално бе обявено, че Хил няма да участва в бъдещия хит. За момента не е ясна точната причина, но явно преговорите с „Уорнър“ са завършили с провал.

Още в края на септември изтече информация, че звездата от „Внедрени в час“ е сред фаворитите за ролята на Гатанката. Впоследствие стана ясно, че Хил е започнал преговори с „Уорнър“ месец по-рано. Някои сайтове дори публикуваха размера на бъдещия му хонорар – 10 милиона долара. Сумата определено е голяма, дори на фона на хонорара на Робърт Патинсън, който ще получи половината от нея за ролята на Батман.

Робърт ПАтисън като батман

Възможно е точно размерът на хонорара му да е причина Хил да откаже да участва. Само за сравнение Бри Ларсън получи едва 5 милиона долара за ролята си в „Капитан Марвел“. Явно звездите във филмите за супергерои не могат да се похвалят с рекордни хонорари, а за продукция като тази за Батман, която със сигурност ще е с безумно висок бюджет, размерът на всеки хонорар е от значение.

Другата възможна причина за раздялата на Хил с този проект може да е свързана с неговата роля. Според първоначалната информация той е държал да играе Гатанката, докато „Уорнър“ са му предлагали ролята на Пингвина. Така или иначе едва ли ще научим защо сделката се е провалила. Очакваме скоро да разберем кои ще се потенциалните изпълнители на тези роли, след като вече е ясно, че Зоуи Кравиц ще видим в ролята на Жената котка.

Зоуи Кравиц в ролята на жената коткаСподелете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg