Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Няколко продължения на „Жокера“ с или без Хоакин Финикс

Няколко продължения на „Жокера“ с или без Хоакин Финикс
Няколко продължения на „Жокера“ с или без Хоакин Финикс
Cinefish.bg

Филми
Няколко продължения на „Жокера“ с или без Хоакин Финикс

08.04.2020, 07:58  |   Видяна: 1229  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Това безспорно е един от филмите, за които ще продължи да се говори. „Жокера“ се превърна във феномен, след като стана най-касовият филм, забранен за малолетни зрители и спечели рекордните за комикс адаптация 11 номинации за „Оскар“. Warner са готови на всичко да направят своя поредица с главен герой Артър Флек.

ЩЕ има ли продължение на Жокера?

А първоначално никой не вярва в успеха на филма на Тод Филипс с Хоакин Финикс в главната роля. Той е направен за смехотворния бюджет от едва 55 милиона долара, а приходите му надвишиха 1 милиард. Така студиото осъзна, че трябва максимално бързо да се възползва от популярността му.

След като се отказва от предложението на играе Доктор Стрейндж, Финикс явно няма намерение да се прочува като комикс герой. Но след толкова много суперлативи и заслужен „Оскар“, той и Филипс не отхвърлят категорично възможността за продължение. Warner обаче са готови на всичко за това, дори имат план, ако Финикс откаже да участва.

Още филми за Жокера и без Хоакин Финикс

Явно студиото планира създаването на няколко продължения. Ако актьорът не пожелае да изиграе отново култовата роля, ще се прибегне до идеята, че Артър не е истинския бос на престъпността в Готъм сити и фокусът ще бъде върху друг герой, вдъхновен от него.

Не можем да си представим друг, освен Финикс в тази роля.
Все пак Warner планират да видим и други герои на DC в продълженията, така че да няма разочаровани, дори и ако актьорът не участва.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg