Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Няколко млади звезди във филм за живота на Емили Бронте

Няколко млади звезди във филм за живота на Емили Бронте
Cinefish.bg

Филми
Няколко млади звезди във филм за живота на Емили Бронте

22.05.2020, 07:57  |   Видяна: 1019  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Невероятно силен екип е събрала актрисата Франсис О‘Конър за своя режисьорски дебют „Емили“, посветен на живота на Емили Бронте. В ролята на авторката на „Брулени хълмове“ ще видим младата звезда от сериала „Секс образование“ Ема Маккий, а нейни партньори ще са Джо Алвин („Фаворитката“), Фин Уайтхед („Дюнкерк“) и Емили Бивъм („Крюела“).

О‘Конър, известна най-вече с ролята си на майката в „Изкуствен интелект“ на Стивън Спилбърг, сама пише сценария на биографичната драма. Тя ще представи преобразяването на една неуверена млада дама в бунтовник, който не се вписва в своето обкръжение, превърнала се в една от най-прочутите, енигматични и провокативни писателки, починала прекалено рано, едва на 30 години.

Няколко млади звезди във филм за живота на Емили Бронте

Алвин ще е в ролята на раздирания от съмнения любовник на Бронте. Уайтхед ще играе нейния вдъхновяващ, но отдал се на саморазрушението брат Бронуел. Бивъм, която бе обявена за най-добра актриса на миналогодишния фестивал в Кан за ролята си в „Little Joe“, ще видим като тяхната сестра Шарлот.

Снимките на „Емили“ трябва да започнат в началото на 2021 г. в Йоркшир. Филмът ще бъде представен пред дистрибутори на стартиращия следващия месец виртуален пазар в Кан. Продуцент ще е Дейвид Барън (поредицата за Хари Потър, „Легендата за Тарзан“).
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg