Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Новобранецът

Новобранецът

The Rookie 2018
Споделете:  
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ
 

Веднага след „Новобранецът“ е премиерата на втори сезон на шпионския екшън „Алекс Райдър“, създаден по романите на английския писател Антъни Хоровиц. В първия сезон видяхме нашия млад герой, вербуван от Отдела за специални операции на МИ6 и натоварен със задачата да проникне в елитната и мистериозна академия „Пойнт Блан“ във френските Алпи. Там той разкрива заговор за клониране на членове на неговата богаташка студентска група, който цели да ги използва, за да завземе контрола над глобалните индустрии. Алекс успява да спре злодея д-р Грийф и да победи собствения си клонинг, като накрая се отказва от двойния си живот на шпионин, решение, което се оказва временно.

***

Тази вечер от 21:00 е първата премиера по AXN за месец април, на четвъртия сезон на „Новобранецът“. Нейтън Филиън е в ролята на Джон Нолан – жител на малко градче, който след инцидент решава да рестартира живота си и да започне от начало.

И така, Джон Нолан става най-възрастният новобранец в редиците на полицията в Лос Анжелис и използва своя житейски опит, решителност и чувство за хумор, за да бъде в крак с останалите новобранци, с 20 години по-млади от него. През новия четвърти сезон, Нолан ще бъде поставен пред множество нови предизвикателства, романтични връзки и смъртоносни престъпници, докато търси да разбере, какво ченге всъщност иска да бъде.

***

Връщаме се отново в полицейското управление на Лос Анжелис, но този път, за да проследим житието на най-стария новобранец - Джон Нолан (Нейтън Филиън) за трети пореден сезон.

Нолан не се свени да използва своя житейски опит, решителност и чувство за хумор, за да е в крак с двадесет години по-младите си колеги и за да докаже, че никога не е късно за ново начало. Вече в края на обучението си, в този сезон Нолан ще се изправи пред най-голямото си предизвикателство като полицай, когато ще се наложи да се примири с избор, който е направил в преследване на истината.

Премиерата на „Новобранецът“ сезон 3 е на 5 април, понеделник от 22:00.


Коментари (0)
|
Коментирай »


Световна премиера: 16.10.2018
Жанр: Драма, Комедия, Криминален
САЩ / 2018 / 0 минути
В ролите: Нейтън Филиън, Алиса Диаз, Ричард Т. Джоунс
Разпространител:
AXN
Сайтове:
IMDB IMDB

РЕЙТИНГ НА ФИЛМА РЕЙТИНГ НА ФИЛМА РЕЙТИНГ НА ФИЛМА
Критиците: Няма рецензии.
Потребители:
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
8
Гласувай:
МНЕНИЯ


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


Новобранецът (2018)

The Rookie
 
 

Трейлъри

 

Изгубеният крал,The Lost King - Изгубеният крал Домът на дракона,House of the Dragon - Домът на дракона Американски жиголо,American Gigolo - Американски жиголо
Да се живее,Living - Да се живее Монарх,Monarch - Монарх Извънземното,E.T. the Extra-Terrestrial - Извънземното
Поканата,The Invitation - Поканата Жената воин,The Woman King - Жената воин Кармен,Carmen - Кармен

  1. 4.
    Три хиляди години копнеж,Three Thousand Years of Longing - Три хиляди години копнежТри хиляди години копнеж Джинът е разкрит
  2. 5.
    Виждам,See - ВиждамВиждам Какво да очакваме от сезон 3
  3. 6.
    About Fate,About Fate - About FateAbout Fate Трейлър, Ема Робъртс, Томас Ман 
Cinefish.bg Cinefish.bg