Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Ќачало ї

Ќовини

ї

‘илми Ќово заглавие и плакат на семейна драма с »забел ёпер

Ќово заглавие и плакат на семейна драма с »забел ёпер
Ќово заглавие и плакат на семейна драма с »забел ёпер
Cinefish.bg

‘илми
Ќово заглавие и плакат на семейна драма с »забел ёпер

19.11.2018, 09:53  |   ¬ид€на: 506  |   синефиш.бг  |   ‘»Ћћ
‘ренски€т продуцент —аид Ѕен —аид об€ви в “уитър новото заглавие на филма на јйра —акс, в който главната рол€ изпълн€ва »забел ёпер. ѕървоначално той бе об€вен със заглавие „A Family Vacation“, но вече ще се казва „Frankie“. —аид публикува и плаката му, както и премиерната дата във ‘ранци€ – 25 септември.

—емейната драма, чийто сценарий е дело на —акс и негови€ дългогодишен сътрудник ћаурицио «ахариас („Ћюбовта е странно нещо“), разказва за три поколени€, които ще изживе€т един необикновен и изпълнен с изненади ден. “ова се случва по време на почивка в —интра – исторически град в ѕортугали€, известен със своите огромни градини и излезли като от приказките вили и палати. —аид  бе продуцент и на филма на ѕол ¬ерховен „“€“, с който ёпер отново доказа сво€та класа. “€ спечели „«латен глобус“ и бе номинирана за „ќскар“ за рол€та си на корпоративна кучка, впуснала се в една перверзна игра. —аид продуцира и нови€ филм на ¬ерховен „Benedetta“.

¬ драмата „Frankie“ участват още ћариса “омей, √рег  иниър, ∆ереме –ение, Ѕрендън √лийсън и јрион Ѕакаре. “ова ще е първи€т филм на —акс извън јмерика и първото му сътрудничество с легендата на френското кино ёпер.

—поделете:

Cinefish.bg ќў≈ Ќќ¬»Ќ»
Cinefish.bg - ¬сичко за киното ћЌ≈Ќ»я Cinefish.bg - ¬сичко за киното


«а да напишете коментар, е нужно да влезете с ¬ашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg