Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Ново начало за „Семейство Флинтстоун“

Ново начало за „Семейство Флинтстоун“
Cinefish.bg

Тв новини
Ново начало за „Семейство Флинтстоун“

12.07.2019, 09:13  |   Видяна: 862  |   синефиш.бг  |   ТВ
В момента Холивуд е завладян от манията по рестартиране на добре познати поредици на малкия и големия екран. В тази връзка следващата новина звучи повече от логично. Предстои ни да си припомним за любимото праисторическо семейство, което ще оживее в нов анимационен сериал.

Warner Bros. Animation обединяват сили с компанията на Елизабет Банкс Brownstone Productions за създаването на нови серии за семейство Флинтстоун. Проектът ще се основава на оригинална идея, но ще включва популярните герои на Хана и Барбара от анимационния сериал, излъчван между 1960 и 1966 г.

Ново начало за „Семейство Флинтстоун“

За момента не е обявено по коя телевизия ще се излъчва новият сериал „Семейство Флинтстоун“. Все пак предположенията са, че логичният отговор е HBO Max – подготвяната от няколко години стриминг платформа на WarnerMedia. По нея ще бъде излъчен и друг интригуващ анимационен сериал, който ще е предисторията на „Гремлините“.

„Семейство Флинтстоун“ отдавна е част от поп културата, а през 90-те щурмува и големия екран. Игралната версия на анимацията с Джон Гудман в ролята на Фред Флинтстоун и още много звезди се превръща в касов хит, сред чийто продуценти е самият Стивън Спилбърг. Впоследствие излиза и втори игрален филм, който е пълен провал. Но явно вече е време за нови приключения с любимото семейство от Бедрок.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg