Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Новият костюм на Спайдър-мен

Новият костюм на Спайдър-мен
Новият костюм на Спайдър-мен
Cinefish.bg

Филми
Новият костюм на Спайдър-мен

06.12.2018, 08:48  |   Видяна: 1058  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Новият костюм на Спайдър-менС какво ще ни изненада Спайдър-мен в своите нови приключения през 2019 г. на големия екран? Като начало със съвсем нов костюм. Появиха се снимки от снимачната площадка на „Спайдър-мен: Далече от дома“, които подсказаха промяната, но ето че тя е вече официална.

Новият черен костюм на Питър Паркър ще бъде представен на изложението Comic Con в Бразилия. Все още не знаем с какви нови сили ще се сдобие той, благодарение на костюма си. Червеният костюм явно беше само началото, а сега ще видим развитието у героя с новия костюм, както и с още един костюм, съчетаващ двата цвята – черно и червено.

Все още не знаем подробности за сюжета на новия филм, но това ще се промени тази събота, когато се очаква първият трейлър на новия „Спайдър-мен“. Знаем, че в бъдещия хит героят на Том Холанд заминава на ваканция в Европа с приятели и именно тук се сблъсква със злодея Мистерио (Джейк Джиленхол).
Новият костюм на Спайдър-мен
В продължението на „Спайдър-мен: Завръщане у дома“ ще видим отново Зендая, Джон Фавро, Мариса Томей, Майкъл Кийтън и Джейкъб Баталон. Към тях ще се присъедини и Самюел Л. Джаксън.

Режисьор е Джон Уотс, а премиерата очакваме на 5 юли 2019 г.

Spider-Man FFH Red and Black Suit from r/marvelstudiosСподелете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg