Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Новият филм от хитовата хорър-поредица "Тексаско клане" вече има режисьор

Новият филм от хитовата хорър-поредица Тексаско клане вече има режисьор
Джон Лусенхоп ще поеме режисурата на дълго отлагания седми филм от популярната поредица "Тексаско клане", "Leatherface 3D".
Cinefish.bg

Филми
Новият филм от хитовата хорър-поредица "Тексаско клане" вече има режисьор

20.04.2011, 17:32  |   Видяна: 8112  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
От студиото Lionsgate Entertainment разкриха, че Джон Лусенхоп, заснел миналогодишния криминален екшън “Обирджии”, ще поеме режисурата на дълго отлагания седми филм от популярната поредица "Тексаско клане", "Leatherface 3D". Самият режисьор потвърди информацията, и заяви, че снимките на филма ще започнат преди края на тази година.

От студиото Lionsgate Entertainment разкриха, че Джон Лусенхоп, заснел миналогодишния криминален екшън “Обирджии”, ще поеме режисурата на дълго отлагания седми филм от популярната поредица "Тексаско клане", "Leatherface 3D". Търсенето на режисьор продължи повече от две години - Джонатан Лийбсман, който засне последния засега филм от поредица, бе един от основните кандидати, но вместо това, той се насочи към високобюджетния “Битка Лос Анджелис: Световна инвазия”.

След отпадането на Лийбсман, интерес към проекта изяви и Джеймс Уан, най-известен като човека, който през 2004-а година даде началото на друга популярна хорър-поредица – “Убийствен пъзел”.

Уан преговаряше с продуцентите в продължение на няколко месеца, но въпреки това не се стигна до споразумение.

Но сега, след наемането на Джон Лусенхоп, вече има напредък, и от студиото заявиха, че "Leatherface 3D" е официално в период на препродукция. В най-скоро време се очаква да започнат и кастингите за главни роли.

От студиото Lionsgate Entertainment разкриха, че Джон Лусенхоп, заснел миналогодишния криминален екшън “Обирджии”, ще поеме режисурата на дълго отлагания седми филм от популярната поредица "Тексаско клане", "Leatherface 3D". Информацията относно сюжета на филма се пази в тайна, но това което се знае е, че действието ще се развива няколко дни след събитията описани в "Тексаско клане", от 2003-та година. Тъй като героинята на Джесика Бийл, Ерин, оцеля в края на филма, в интернет се появиха слухове, според които актрисата ще се завърне отново в главната роля. Но от Lionsgate Entertainment заявиха, че не са водени никакви разговори с Бийл, и тя няма да бъде част от актьорския състав на "Leatherface 3D". За режисьора Джон Лусенхоп, продукцията ще бъде дебют в хорър-жанра:

“Винаги съм харесвал оригинала на Тоби Хупър, който за мен си остава един от най-въздействащите филми на ужасите. Смятам, че Маркъс Ниспел се справи страхотно с римейка от 2003-та, и за мен остава единствено да се справя също толкова добре”, заяви Лусенхоп.

Вече завършения сценарий на "Leatherface 3D" е дело на Дебра Съливан (“Конспирация”), Стивън Суско (“Гняв 2”) и Адам Маркъс (“Джейсън отива в Ада: Последният петък”).

Филмът ще бъде конвертиран в триизмерен формат, а от студиото заявиха, че режисьора ще разполага с бюджет от 16 милиона долара. Продуценти на трилъра ще бъдат Маркъс Бърг (“Двама мъже и половина”) и Стейси Тестро (“Убийствен пъзел 2”).

Снимките на "Leatherface 3D" ще стартират в края на годината, а световната му премиера е насрочена за втората половина на 2012-та година.


empireonline.com
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg