Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Теми Новият „Убийствен пъзел“ ще излезе по-рано от очакваното

Новият „Убийствен пъзел“ ще излезе по-рано от очакваното
Новият „Убийствен пъзел“ ще излезе по-рано от очакваното
Cinefish.bg

Теми
Новият „Убийствен пъзел“ ще излезе по-рано от очакваното

23.07.2019, 09:44  |   Видяна: 585  |   синефиш.бг  |   ГОРЕЩА ТЕМА
Само преди два месеца съобщихме, че Крис Рок ще поставя ново начало на една от най-популярните хорър поредици с 15-годишна история. Ето че снимките на „Убийствен пъзел“ са вече в разгара си, при това всичко протича повече от добре. Дори вече разбираме, че премиерната дата ще бъде изместена с цели пет месеца по-рано от предвиденото. Вместо на 23 октомври, ще видим новия филм на 15 май 2020 г.

Убийствен пъзел 9 идва по-рано

Подобно изтегляне на премиерната дата е наистина изненадващо. Но според някои коментари Lionsgate са много впечатлени от първите заснети кадри от бъдещия хит, чийто снимки продължават в Торонто. Затова и са решили на толкова рискован ход.

Според други източници обаче причината за това е съвсем друга. Както вече съобщихме, Universal обявиха, че предстоят две продължения на „Хелоуин“, които ще излязат в две поредни години. Първото – „Halloween Kills“ ще има премиера на 16 октомври 2020 г. Явно няма как на следващата седмица да излезе и нов „Убийствен пъзел“.

От друга страна за 15 май 2020 г. засега няма друга конкуренция за един хорър хит. Единственото заявено за момента заглавие е анимацията за Скуби Ду „Scoob“.

Все още не знаем никакви подробности за новия общо девети филм в поредицат, идеята за който е на самия Рок. Той и ще участва в ролята на детектив от полицията, разследващ поредица брутални убийства. Самюел Л. Джаксън ще е в ролята на неговия баща, а в актьорския състав са още Макс Мингела и Марисол Никълс.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg