Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Теми Нови звездни попълнения и детайли за филма на Кристофър Нолън

Нови звездни попълнения и детайли за филма на Кристофър Нолън
Нови звездни попълнения и детайли за филма на Кристофър Нолън
Cinefish.bg

Теми
Нови звездни попълнения и детайли за филма на Кристофър Нолън

23.05.2019, 08:56  |   Видяна: 677  |   синефиш.бг  |   ГОРЕЩА ТЕМА
Вече е ясно заглавието на новия филм на Кристофър Нолън. Той ще се казва „Tenet“, но всякакви подробности за сюжета все още са строго засекретени. Все пак е ясно кои актьори ще се присъединят към основното трио, в лицето на Джон Дейвид Уошингтън, Робърт Патинсън и Елизабет Дебики.

Нолън отново ще работи с двама от своите любими актьори – Кенет Брана и легендата Майкъл Кейн. Освен тях в „Tenet“ ще участват още Арън Тейлър-Джонсън, Димпле Кападия и Клеманс Поези.

Новият филм на Кристофър Нолан ще се казва Тенет

Дългоочакваният филм на създателя на „Генезис“ е описван като екшън от епичен мащаб, в който действието ще се развива в света на международния шпионаж. Снимките вече започнаха, като локациите ще бъдат във Великобритания, Индия, Естония и още няколко страни.

Нолън отново ще използва IMAX камери и ще снима на 70-милиметрова лента. Знаем, че той е пристрастен към подобни снимки и за последно ни го демонстрира във военния епос „Дюнкерк“, чийто снимачен процес завърши с... няколко потрошени камери. Надявам се този път да не се стига до там. Всъщност единствено режисьорът на трилогията за Черния рицар може да си позволи подобно разхищение в наши дни.

Патинсън, който както вече съобщихме явно ще бъде новия Батман, сподели, че сценарият на „Tenet“ е „най-дивото нещо, което съм чел от години насам“. Надяваме се след началото на снимките да научим още детайли за продукцията. Премиерата й предстои на 17 юли 2020 г.

Робърт Патисън и Кристофър Нолан


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg