Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Нови снимки от дългоочаквания филм на Тарантино

Нови снимки от дългоочаквания филм на Тарантино
Cinefish.bg

Филми
Нови снимки от дългоочаквания филм на Тарантино

28.01.2019, 08:55  |   Видяна: 1230  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Ето че вече можем да видим повече снимки от новия филм на Куентин ТарантиноИмало едно време... в Холивуд“. Да, това ще бъде официалното му заглавие. Леонардо Дикаприо е в главната роля на бивша телевизионна звезда от уестърните, а Брад Пит е неговият дубльор.

Леонардо Ди каприо, Имало едно време в Холивуд

Марго Роби играе актрисата Шарън Тейт, която е убита от сподвижниците на Чарлс Менсън, докато е бременна в 9-ия месец от своя съпруг, режисьорът Роман Полански. Знаем, че сюжетът на филма ще се върти около убийствата на сектата на Менсън, но не това ще е основното. Пък и както прекрасно знаем, от Тарантино винаги можем да очакваме всичко.

Нови снимки от дългоочаквания филм на Тарантино

Трудно е да се изброят всички звезди, които участват в деветия филм на великия режисьор. Сред тях са неговите любимци Тим Рот, Кърт Ръсел и Майкъл Медсън, както и Ал Пачино в ролята на агент на героя на Дикаприо, Деймиън Люис, който ще играе Стив Маккуин, Майк Мох, който ще е в ролята на Брус Лий и Деймън Херимън (Чарлс Менсън).

Марго Роби, ИМало едно време в холивуд

Скот МакНейри, който също участва във филма като герой от телевизионно шоу, споделя за впечатленията си по време на снимките: „Това беше най-уникалното преживяване в цялата ми кариера. Бих направил всичко това да се повтори отново. Тарантино е като подвижна енциклопедия на снимачната площадка. Просто е невероятно колко много истории знае и умее да разкаже“.

Нови снимки от дългоочаквания филм на Тарантино

Очакваме скоро да видим и първи трейлър на дългоочаквания филм. Все пак до премиерата му остават по-малко от шест месеца.

Тарантино, ИМало едно време в Холивуд

Брад Пит Имало едно време в Холивуд

Брад Пит, кадър от Имало едно време в Холивуд

Марго Роби, кадър от Имало едно време в ХоливудСподелете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg