Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Нови филми и сериал по „Кодовата” трилогия с Джерард Бътлър

Нови филми и сериал по „Кодовата” трилогия с Джерард Бътлър
Cinefish.bg

Артисти
Нови филми и сериал по „Кодовата” трилогия с Джерард Бътлър

11.11.2019, 09:18  |   Видяна: 812  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Трилогията, започнала с „Код: Олимп” през 2013 и продължила с „Код: Лондон” и „Код: Ангелът”, ще се сдобие с продължение. И то не едно. Планирана е нова трилогия, в която отново ще видим Джерард Бътлър, а освен това се подготвя и сериал с главен герой охранителя Майк Банинг.

Angel Has FallenПродуцентът на поредицата Алън Сийгъл сподели плановете си за новите проекти. Успехът на трите части дотук, спечелили над 500 милиона долара, го е амбицирал да планира следващи филми. Сийгъл обяви, че ще има четвърта, пета и шеста част от приключенията на Банинг.

Решението е взето след успеха на тазгодишния хит „Код: Ангелът”. Той ще излезе на DVD и Blu-ray тази седмица, като очакванията са интересът към него да е още по-голям. Именно затова се подготвя и нова трилогия.

Но Сийгъл няма да се ограничи с нея. Неговата компания ще продаде правата върху „Кодовата” трилогия на различни държави, които ще могат да направят свои собствени сериали по нейния сюжет. Ако примерно Индия реши да прави сериал, местна звезда може да се появи в четвърта част и така да направи прехода от големия към малкия екран.

Все още не е ясно кога ще започне работа по следващия филм от поредицата. Надяваме се Сийгъл да успее да продължи напред.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg