Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Нови епизоди на хитовия сериал „Мечтатели” – от 22 март, всеки делник от 11:00 часа

Нови епизоди на хитовия сериал „Мечтатели” – от 22 март, всеки делник от 11:00 часа
„Мечтатели” се завръща в ефира на bTV на 22 март, всеки делник от 11:00 часа с нови епизоди.
Cinefish.bg

Тв новини
Нови епизоди на хитовия сериал „Мечтатели” – от 22 март, всеки делник от 11:00 часа

13.03.2012, 16:24  |   Видяна: 2991  |   Press Release  |   ТВ

Мечтатели” се завръща в ефира на bTV на 22 март, всеки делник от 11:00 часа с нови епизоди. Зрителите ще имат възможност да проследят новите приключения на познатите им четирима приятели. Те са млади, красиви и вярват, че няма невъзможни неща, но животът е на път да ги научи, че мечтите си имат своя цена.

„Мечтатели” се завръща в ефира на bTV на 22 март, всеки делник от 11:00 часа с нови епизоди. Мине е бременна от Дениз, но не е сигурна дали иска да му каже и да се съберат само заради детето. Междувременно, всички още вярват, че не Мине , а Су е бременна. Дениз се опитва да изясни отношенията си с новата си приятелка, въпреки че все още е влюбен в Мине. Су решава, че приятелката й категорично трябва да каже истината за бебето не само на Дениз, но и на Атакан. Дали след толкова перипетии Мине и Дениз най-после ще бъдат щастливи и дали след като отново се намериха Аслъ и Ефе щастието най-после ще им се усмихне, ще стане ясно от 22 март, всеки делник, от 11:00 часа по bTV.

В предишните епизоди Аслъ направи опит да избяга от похитителите си, но беше заловена.

„Мечтатели” се завръща в ефира на bTV на 22 март, всеки делник от 11:00 часа с нови епизоди. След като Айше умря, Али избяга преди още баща му да стигне до вилата. Дали Алп и Ръфат ще накарат Аслъ да мълчи, ще стане ясно в новите епизоди на „Мечтатели”.
Дългоочакваното завръщане на „Мечтатели” ще зарадва зрителите с нови приключения, вълнуващи любовни изпитания и неочаквани обрати, от 22 март, всеки делник, от 11:00 часа.

Повече информация за сериала можете да намерите ТУК.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg