Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Нови детайли за предстоящите филми “Трансформърс 4”, “Топ Гън 2” и “Ной”

Нови детайли за предстоящите филми  “Трансформърс 4”, “Топ Гън 2” и “Ной”
Гудман: Сюжетът на “Трансформърс 4” ще се развива в съвсем нова и различна посока. Ерън Крюгер, който написа предишните два филма, вече пише сценария и всички започваме да задвижваме нещата.
Cinefish.bg

Филми
Нови детайли за предстоящите филми “Трансформърс 4”, “Топ Гън 2” и “Ной”

26.04.2012, 11:10  |   Видяна: 5264  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ

Благодарение на големия международен успех на фантастичния екшън “Трансформърс”, който през 2007-ма година натрупа над 700 милиона долара от прожекциите си по света, Парамаунт Пикчърс отново, след няколко големи бокс офис провала, се утвърди като едно от най-влиятелните филмови студия в Холивуд.

В годините след “Трансформърс”, компанията постигна и други завидни успехи с филми като “Стар Трек”, поредицата “Паранормална активност”, “G.I. Joe: Изгревът на Кобра”, “Приключенията на Тинтин” и “Мисията невъзможна: Режим Фантом”. През изминалата 2011-та година, Парамаунт се класира на първо място в класацията за най-успешните филмови студия на годината с общи приходи в световен мащаб от 5.2 милиарда долара. Благодарение на тези добри резултати, създадената преди 100 години компания продължава да финансира както продължения от вече изградени филмови франчайзи, така и оригинални високобюджетни проекти.

През изминалата 2011-та година, Парамаунт се класира на първо място в класацията за най-успешните филмови студия на годината с общи приходи в световен мащаб от 5.2 милиарда долара.

Едни от най-очакваните и приоритетни продукции за Парамаунт Пикчърс са четвъртата част на “Трансформърс”, продължението на хита от 1986-та година “Топ Гън”, петия филм от поредицата “Мисията невъзможна” и библейския епос “Ной”, в който главна титулярна роля ще бъде изпълнена от носителя на “Оскар”, Ръсел Кроу. В разговор с Hollywood Reporter, президента на студиото Адам Гудман поговори накратко за всеки един от тези бъдещи филми.

Относно “Трансформърс 4”, чиято световна премиера е насрочена за 27-ми юни, 2014-та  година, Гудман заяви, че Майкъл Бей и Стивън Спилбърг отново ще бъдат част от проекта в ролите си на режисьор и продуцент, но за сметка на това Шая Лебьоф, който в предишните три филма от поредицата изигра главната роля на Сам Уитуики, няма да участва в лентата. Освен това той разкри, че историята на “Трансформърс 4” ще се различава от всичко показано досега, и че по сценария вече работи Ерън Крюгер, който бе част от екипа на втората и трета част от франчайза.

Гудман: “Сюжетът на “Трансформърс 4” ще се развива в съвсем нова и различна посока. Ерън Крюгер, който написа предишните два филма, вече пише сценария и всички започваме да задвижваме нещата. За момента, само това мога да Ви кажа.”

Друг мащабен проект, който е приоритетен за Парамаунт Пикчърс е дълго подготвяния от режисьора Дарън АронофскиНой”, чиято премиера ще се състои на 28-ми март, следващата година. Лентата ще преразкаже познатата библейска история за Ной и Ноевия ковчег, а само преди няколко дни беше потвърдено, че Ръсел Кроу ще се превъплъти в главната роля. В разговора си с Hollywood Reporter, Адам Гудман заяви, че бюджета за направата на лентата ще се равнява на около 125 милиона долара, а партньорки на Кроу ще бъдат актрисите Дженифър Конъли и Сирша Ронан.

Гудман: “Това ще бъде голяма продукция с невероятен мащаб. Ще бъде перфектната комбинация между талантлив актьорски състав - Ръсел Кроу, Дженифър Конъли и Сирша Ронан - и забележителна история. Това не е типичен филм за Дарън Аронофски, но все пак притежава елементите които го привличат като режисьор. Ще бъде PG-13 (забранен за лица под 13 години, които са без придружител) и ще струва около 125 милиона долара.”

През изминалата 2011-та година, Парамаунт се класира на първо място в класацията за най-успешните филмови студия на годината с общи приходи в световен мащаб от 5.2 милиарда долара.

Два от бъдещите високобюджетни екшъна на Парамаунт Пикчърс ще бъдат с участието на звездата Том Круз. Единият ще бъде петата част от поредицата “Мисията невъзможна”, a другия е продължението на “Топ Гън”. Първоначално се смяташе, че следващия мащабен проект на Круз ще бъде “Мисията невъзможна 5”, но Адам Гудман заяви, че преди това актьора първо ще заснеме “Топ Гън 2” с режисьора Тони Скот и продуцента Джери Брукхаймър.

Гудман: “Преди “Мисията невъзможна” най-вероятно ще направим продължението на “Топ Гън”, отново с Том Круз. Джери Брукхаймър ще продуцира, а Тони Скот се завръща като режисьор. Наели сме Питър Крейг (“Градът”) да напише сценария и в момента работим усърдно по този проект.”

Гудман също така заяви, че Парамаунт Пикчърс работи и по няколко напълно оригинални пълнометражни анимационни филми, но не разкри конкретни заглавия.

Повече детайли относно тези проекти се очакват да бъдат разкрити през лятото.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg