Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Нова комедия със Сет Роугън и Чарлийз Терон ще е хит на лято 2019

Нова комедия със Сет Роугън и Чарлийз Терон ще е хит на лято 2019
Нова комедия със Сет Роугън и Чарлийз Терон ще е хит на лято 2019
Cinefish.bg

Филми
Нова комедия със Сет Роугън и Чарлийз Терон ще е хит на лято 2019

17.08.2018, 08:53  |   Видяна: 1220  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Планирана да излезе по кината на 8 февруари 2019 г., новата комедия „Flarsky“ с участието на Сет Роугън и Чарлийз Терон в крайна сметка ще се конкурира за зрителското внимание през лятото. Причина за това е високият рейтинг от тестовите прожекции, които дават кураж на Lionsgate да наложат този филм като един от хитовете на следващото лято. 

Новата премиерна дата на „Flarsky“ е 7 юни 2019 г. По това време тази година бе премиерата на „Бандитките на Оушън“, който все пак стана вторият най-касов хит от поредицата. От друга страна комедията ще се конкурира с други два потенциални хита – анимацията „Сами вкъщи 2“ и новият комиксов хит „Gambit“ с Чанинг Тейтъм и Даниел Крейг.

От Lionsgate се похвалиха, че положителният отзвук от зрителите е над 95 %, което се доближава до резултата на друга касова комедия с Роугън – „Позабременяла“. Дали наистина новият филм ще е толкова добър?

Звездата от „Ананас експрес“ е в ролята на пропадналия журналист Фред Фларски, който намира спасение в това да се свърже отново със своята бивша бавачка, по която е все още лудо влюбен – Шарлот Фийлд (Терон). Сега тя е една от най-могъщите жени в света и води кампания да се превърне в първата жена, избрана за президент на САЩ. 
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg