Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Нова информация за втората част на екшъна с Анджелина Джоли, “Агент Солт”

Нова информация за втората част на екшъна с Анджелина Джоли, “Агент Солт”
В най-добрия случай, снимките на “Агент Солт 2” ще стартират през втората половина на следващата година.
Cinefish.bg

Филми
Нова информация за втората част на екшъна с Анджелина Джоли, “Агент Солт”

16.11.2012, 13:33  |   Видяна: 2921  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ

През лятото на 2011-та година беше официално потвърдено, че успешния шпионския екшън - “Агент Солт”, ще се сдобие с продължение. Режисьорът на първата част, Филип Нойс, насочи вниманието си към други проекти, но за сметка на това звездата Анджелина Джоли заяви, че има желание да изпълни за втори път главната роля на агентката от ЦРУ, Евелин Солт.

От компанията Сони Пикчърс оповестиха преди повече от една година, че по сюжета на “Агент Солт 2” е започнал да работи сценариста Кърт Уимър (“Ултравайълет”), но не след дълго се появи информацията, че продуцентите не са одобрили сценария на Уимър и работата по проекта е била временно прекратена.

Нова информация за втората част на екшъна с Анджелина Джоли, “Агент Солт”Имайки в предвид доброто представяне на оригиналната лента (над 300 милиона долара в световен мащаб) беше напълно сигурно, че въпреки пречките продължението ще бъде направено. Името на Анджелина Джоли все още се свързва с “Агент Солт 2” (независимо от тазгодишните слухове за оттеглянето й от продукцията) и сега самия продуцент на подготвяната лента, Лоренцо ди Бонавентура, обяви, че проекта е все още приоритетен за Сони Пикчърс и в най-скоро време ще започне търсенето на нов сценарист. Ето какво заяви Бонавентура по време на интервю свързано с неговите бъдещи филмови проекти:

“За съжаление, все още нямаме сценарист, но правим всичко възможно да намерим бързо правилния човек за този проект. От гледната точка на обикновен зрител аз харесах много “Агент Солт” и искам продължението да бъде направено. Като продуцент, ще се постарая да превърна този проект в реалност.”

Тъй като е все още прекалено рано Анджелина Джоли не е подписала договор за участие в “Агент Солт 2”, но източници от Сони Пикчърс уверяват, че въпреки слуховете и напускането на Филип Нойс (който режисира Джоли в един от първите й студийни хитове, “Колекционерът”), актрисата ще се завърне отново в образа на Евелин Солт.

Продуцентът Лоренцо ди Бонавентура не разкри дали се провеждат разговори с кандидати за режисьорската позиция, но имайки в предвид, че става дума за продължение на голям холивудски филм няма да бъде изненадващо, ако името на избраника бъде оповестено още преди да е започнала работата по новия сценарий.

В най-добрия случай, снимките на “Агент Солт 2” ще стартират през втората половина на следващата година.

По-конкретна информация за проекта се очаква да бъде разкрита след коледните и новогодишни празници.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg