Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Нова информация за продължението на “Дяволчетата” и римейка на “Гремлини”

Нова информация за продължението на “Дяволчетата” и римейка на “Гремлини”
Нова информация за продължението на “Дяволчетата” и римейка на “Гремлини”
Cinefish.bg

Филми
Нова информация за продължението на “Дяволчетата” и римейка на “Гремлини”

07.04.2014, 11:12  |   Видяна: 2587  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ

В началото на 2004-та година се появи новината, че популярната младежка лента от 80-те години “Дяволчетата” най-вероятно ще се сдобие с продължение по което отново ще работят Стивън Спилбърг и режисьора Ричард Донър. Малко по-късно беше съобщено, че ако всичко протече по план в новия филм ще се появяват за кратко и актьорите от оригинала Джош Бролин, Шон Остин и Кори Фелдмън.

Нова информация за продължението на “Дяволчетата” и римейка на “Гремлини”Но въпреки желанието на създателите на първата част да направят продължение от студиото Уорнър Брос не отпуснаха бюджета за снимки и в продължение на няколко години не се разкриваше никаква информация статута на проекта.

Но малко по-рано днес неназован източник от Уорнър обяви официално, че работата по “Дяволчетата 2” е била подновена и в момента се търсят сценаристи и режисьор. Създателят на оригинала Ричард Донър е отказал да седне режисьорския стол на втората част, но за сметка на това той ще бъде продуцент в партньорство със Стивън Спилбърг и Крис Кълъмбъс (които оформиха сюжета на първата част).

Все още не се разкрива подробна информация за сюжета и единственото което се знае до момента е, че историята ще се фокусира върху децата на главните герои от първия филм. Смята се, че звездите на оригинала Джош Бролин, Шон Остин и Кори Фелдмън ще се появят за кратко в продължението, но за момента това не е официално потвърдено от Уорнър Брос. В най-добрия случай до няколко месеца ще стане ясно кой ще напише сценария на “Дяволчетата 2” и кой ще седне на режисьорския стол.

GremlinsОсвен новината за втория “Дяволчетата” от Уорнър Брос разкриха, че продължава и подготвителната работа по римейка на продуцираната от Стивън Спилбърг хорър-комедия “Гремлини”.

Сценаристът на “Тъмни сенки” Сет Греъм-Смит и сина на студийния шеф Джефри Катценбърг, Дейвид Катценбърг, ще надзирават новата лента в ролите си на продуценти и подобно на “Дяволчетата 2” в момента се търсят режисьор и сценаристи. Сюжетът на римейка ще остане верен на описаното в оригиналната лента от 1984-та година и в най-добрия случай снимките ще стартират до една година.

Проектът все още не разполага с актьорски състав и за момента единствените потвърдени членове на екипа са Сет Греъм-Смит, Дейвид Катценбърг и Стивън Спилбърг (който ще продуцира чрез компанията си за семейни филми Amblin Entertainment).

Повече детайли за новия “Гремлини” се очаква да бъдат разкрити през тазгодишния летен сезон.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg