Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Нова доза ужаси в първия трейлър на „Leprechaun Returns“

Нова доза ужаси в първия трейлър на „Leprechaun Returns“
Cinefish.bg

Филми
Нова доза ужаси в първия трейлър на „Leprechaun Returns“

16.11.2018, 09:49  |   Видяна: 1473  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Помните ли поредицата за страховитото джудже Леприкон, което е вманиачено по златото? В началото на 90-те излязоха цели четири филма, в които главната роля бе поверена на звездата от „Уилоу“ и „Хари Потър“ Уорик Дейвис. Ето че сега започва ново начало на познатата история с „Leprechaun Returns“, чийто първи трейлър е вече факт.Нова доза ужаси в първия трейлър на „Leprechaun Returns“Смъртоносното лукаво джудже отново се впуска в търсене на безценното си злато. Този път то ще се сблъска с група колежанки, които са решили да живеят екологично и по погрешка събуждат малкото чудовище. Леприконът иска да се докопа до златото, заровено близо до къщата на момичетата. Първо обаче трябва да възвърне силите си с поредица убийства и само няколко колежанки ще могат да го спрат.

Линдън Порко („Малък човек“) поема щафетата от Уорик Дейвис в ролята на злия Леприкон. В новия филм участват още Тейлър Спрейтлър и Марк Холтън, който се завръща в поредицата за първи път след оригиналния филм от 1993 г.

Любопитен е факта, че режисьор на новата продукция е Стивън Костански, известен специалист по визуални и грим ефекти в хитове като „Отряд самоубийци“ и сериала „Ханибал“. Именно тези негови умения са от ползва при предишния му филм – хорър фантастиката „Пустотата“. „Leprechaun Returns“ ще има премиера на 11 декември.

Нова доза ужаси в първия трейлър на „Leprechaun Returns“
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg