Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Нов трейлър и плакат на „Пълно ускорение“

Нов трейлър и плакат на „Пълно ускорение“
Cinefish.bg

Филми
Нов трейлър и плакат на „Пълно ускорение“

16.09.2019, 11:49  |   Видяна: 450  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Едно от най-очакваните заглавия тази есен е „Пълно ускорение“, представящ ни една невероятна истинска история. Филмът на Джеймс Манголд е сред големите фаворити в сезона на наградите и бе посрещнат повече от възторжено на премиерата си по време на фестивала в Торонто. Вече разполагаме с негов нов трейлър и плакат.

Действието се развива по време на 24-часовото състезание на пистата Льо Ман във Франция и ни представя двама колоритни герои. Карол Шелби (Мат Деймън) е американски конструктор на автомобили, който е голямата надежда на гиганта „Форд“ да надделее над конкуренцията на „Ферари“. Той ще направи невъзможното, но зад волана на революционния му автомобил трябва да застане безстрашния, но непредсказуем британски състезател Кен Майлс (Крисчън Бейл). Нов трейлър и плакат на „Пълно ускорение“В новия трейлър акцент са отношенията между Шелби и Майлс. Между двамата се разразява истинска война, но целта все пак е прекалено голяма и те трябва да я постигнат на всяка цена.

За този филм се говори от години. През 2013 г. бе обявено, че в двете главни роли ще са Том Круз и Брад Пит, а режисьор ще е Джоузеф Косински. В крайна сметка Манголд седна на режисьорския стол и това е следващия му проект след „Логан: Върколакът“, така че очакванията са големи.

Бейл и Деймън изглеждат перфектния избор за ролите и почти сигурно ще влезнат в надпреварата за „Оскар“. Техни партньори са Кейтриона Балфи, Джон Бернтал, Джош Лукас, Ноа Джуп и драматурга Трейси Летс. Очакваме „Пълно ускорение“ по кината от 15 ноември.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg