Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Нов страховит плакат и трейлър на „То: Част втора“

Нов страховит плакат и трейлър на „То: Част втора“
Нов страховит плакат на „То: Част втора“
Cinefish.bg

Филми
Нов страховит плакат и трейлър на „То: Част втора“

18.07.2019, 10:17  |   Видяна: 1237  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Нов страховит плакат на „То: Част втора“

В очакване на втория трейлър на „То: Част втора“, който излезе вече, разполагаме с нов плакат на дългоочакваното продължение. А той е максиманмално изчистен, но точно толкова и приковаващ.

Най-впечатляващи са очите на клоуна Пениуайз и двете червени линии, които преминават през тях, както и надписа „Краят на То“. Анди Мускети отново успява да ни настрои подобаващо за размазващия финал. Тази нощ той представи плаката и новите кадри от филма на фестивала Comic-Con в Сан Диего.

плашещ плакат на То

Режисьорът на двете части на „То“ вярва, че феновете ще бъдат ужасени от това, което той и неговия екип са направили в новия филм. Първият трейлър беше достатъчно плашещ и завърши точно преди нещата да започнат да стават интересни. Сега Мускети е убеден, че е създал нещо различно от първия филм, което ще зареди зрителите с нова доза страх, когато Пениуайз (Бил Скарсгард) се появява на екрана, за да атакува порасналите деца от Клуба на загубеняците.

Джеймс Макавой и Бил Хадер признават, че са били ужасени от вида на Скарсгард на снимачната площадка на „То: Част втора“. По време на снимките на първия филм Мускети нарочно разделя младите актьори от изпълнителя на Пениуайз, за да подсили максимално реакцията им пред камерите. Нещата са променени по време на снимките на продължението, но страховитата тактика и елементите на изненада си остават и актьорите са не по-малко ужасени при вида на Скарсгард, дори и в обедните почивки.

Остава още малко време до финалната развръзка по романа на Стивън Кинг. „То: Част втора“ ще е един от безспорните хитове тази есен, а премиерата му е на 6 септември.

rnrnrnrnrnrnrnrnСподелете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg