Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Нов сериал за императрица Сиси

Нов сериал за императрица Сиси
Cinefish.bg

Тв новини
Нов сериал за императрица Сиси

08.04.2019, 11:20  |   Видяна: 475  |   синефиш.бг  |   ТВ
Picture Perfect Federation и Federation Entertainment са компаниите, които подготвят нов сериал за прочутата императрица на Австрия. За целта са си осигурили правата върху двата романа на Алисън Патаки, издадени и у нас: „Сиси: Неочакваната императрица“ и „Сиси: Самотната императрица“.

Нов сериал за императрица СисиСиси се е ползвала с популярността на принцеса Даяна в онези години и славата й се е носила из цяла Европа. Сериалът ще разказва за одисеята на тази жена, която ще се научи да разполага със своята сила и да живее по своите правила в един изцяло доминиран от мъжете свят.

С невероятни мащаби и поразителни детайли за съответните времена, този драматичен сериал ще проследява дълъг период от време – от 1853 г. до началото на Първата световна война. Ще се потопим в блясъка на балните зали и надникнем в спалните на една от най-могъщите кралски фамилии в Европа.


Нов сериал за императрица СисиТова ще бъде първата международна телевизионна продукция за необикновената императрица, която едва 15-годишна спечелва сърцето на император Франц Йосиф и става негова съпруга. Манията по Сиси достига своя пик през 1955 г., когато излиза прочутият филм с Роми Шнайдер. „Сиси“ и последвалите две продължения счупват всички рекорди за немскоезична продукция и превръщат младата актриса в истинска звезда.

Сиси е един от символите на Австрия, а нейната романтична, но доста трагична съдба е известна почти колкото тази на английската кралица Елизабет. От екипа на сериала признават, че в момента издирват млада актриса, която да я пресъздаде на екрана и да изкачи своя звезден връх, точно както Роми Шнайдер.  
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg