Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Теми Нов плакат с всички герои в „Господарка на злото 2“

Нов плакат с всички герои в „Господарка на злото 2“
Нов плакат с всички герои в „Господарка на злото 2“
Cinefish.bg

Теми
Нов плакат с всички герои в „Господарка на злото 2“

07.08.2019, 08:29  |   Видяна: 379  |   синефиш.бг  |   ГОРЕЩА ТЕМА
За никой не е тайна, че „Дисни“ доминират в боксофиса през цялата 2019 г., без никакъв шанс за конкурентите им. Студиото вече счупи собствените си рекорди, далеч преди годината да е завършила. Но от нея все пак остават цели пет месеца, в които ни предстои да видим още сигурни хитове.

Първият от тях ще е „Господарка на злото 2“, в който Анджелина Джоли се завръща към коронната си роля на Злодеида. Може да я видим в нов плакат на продукцията, на който са всички останали важни герои, сред които са принцеса Аврора (Ел Фанинг) и кралица Ингрид (Мишел Пфайфър).

Нов постер на Злодеида 2

Историята продължава няколко години след събитията в „Господарка на злото и ни представя Злодеида и нейната кръщелница Аврора. Те започват да поставят под въпрос сложните семейни връзки, които все повече създават напрежение помежду им. Пътищата на двете жени ще се разделят, заради предстоящата сватба, появата на неочаквани съюзници и нови тъмни сили.

„Господарка на злото 2“ излиза точно 60 години след премиерата на „Спящата красавица – един от емблематичните филми на Уолт Дисни. Това е четвъртата игрална версия на популярна анимация на „Дисни“ за тази година. Първо гледахме „Дъмбо“, след което се появиха касовите рекордьори „Аладин“ и „Цар Лъв“, които вече надминаха приходи от 1 милиард долара.

Предположенията са и новият филм с Анджелина Джоли да постигне същия успех. Той е едва третото продължение на игрална версия на анимация, след „102 далматинци“ от 2000 г. и „Алиса в огледалния свят“ от 2016 г., който бе сред малкото провали на „Дисни“.

Новият постер на Господарката на злотоСподелете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg