Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Нов плакат на предстоящия филм “Червената шапчица”

Нов плакат на предстоящия филм “Червената шапчица”
Студиото Warner Bros. Pictures разпространи нов плакат на предстоящия трилър “Червената шапчица”
Cinefish.bg

Филми
Нов плакат на предстоящия филм “Червената шапчица”

13.01.2011, 11:09  |   Видяна: 6784  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ

Студиото Warner Bros. Pictures разпространи нов плакат на предстоящия трилър “Червената шапчица”, в който главните роли са поверени на Аманда Сийфрид и Гари Олдман. На него може да се види бягащата главна героиня, в изпълнение на Сийфрид, която носи известното в цял свят червено наметало с качулка.

Катрин Хардуик, режисьор на “Червената шапчица”, дала старт на хитовата поредица “Здрач”, описва филма си като модерен прочит на класическата приказка, който ще се отличава с въздействаща мрачна визия и по-сериозен тон.

Катрин Хардуик, режисьор на “Червената шапчица”, дала старт на хитовата поредица “Здрач”, описва филма си като модерен прочит на класическата приказка

Сюжетът на лентата ще разказва за младата Валъри (Сийфрид), която е разкъсвана от чувствата си към двама мъже. Тя е влюбена в новодошлия Питър, но нейните властни родители настояват тя да се омъжи за богатия благородник Хенри. За да спасят връзката си, Валъри и Питър решават да избягат заедно.

Но малко преди заветния ден, те с ужас научават че по-голямата сестра на Валъри е била брутално убита от върколак бродещ из мрачната гора, заобикаляща малкото селце.Веднага след случката, младите научават че в продължение на години по-възрастните жители са имали крехко примирие със звяра – в края на всеки месец те жертват по едно животно с което утоляват глада му, а в замяна той стои далеч от хората. Но под силното влияние на Луната, хищникът започва да напада и тероризира всеки който влиза или излиза от селото.

Решени да си отмъстят, хората се свързват със Соломон (Олдман), един от най-известните ловци на върколаци. Надеждата им е веднъж завинаги той да сложи край на ужаса.

Но веднага след пристиганетo си, Соломон предупреждава всички че звярът, който приема човешки лик през деня, е най-вероятно жител на селото. С увеличаването на нападенията срещу хора, Валъри започва да подозира, че върколака може да е някой който тя познава много добре.

Освен Аманда Сийфрид и Гари Олдман, във филма участват още Джули Кристи (“Троя”), Лукас Хаас (“Генезис”), Вирджиния Мадсън (“Отбивки”) и Били Бърк (“Здрач”). Адаптираният сценарий е на Дейвид Джонсън (предстоящия “Wrath of the Titans”), а Леонардо Ди Каприо (“Авиаторът”) и Алекс Мейс (“Сираче”) продуцират лентата.

Българската премиера на “Червената шапчица” ще се състои на 18 март 2011-та.

morehorror.com

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg