Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Нов испански постер от „Убийство в Ориент експрес“

Нов испански постер от „Убийство в Ориент експрес“
Нов испански постер от „Убийство в Ориент експрес“
Cinefish.bg

Филми
Нов испански постер от „Убийство в Ориент експрес“

03.07.2017, 10:26  |   Видяна: 1421  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Излезе нов испаноезичен постер от детективския трилър „Убийство в Ориент експрес“. Режисьор на киноадаптацията на романа от Агата Кристи, както и изпълнител на ролята на Еркюл Поаро ще бъде Кенет Брана.

Сюжетът се развива през зимата в Истанбул. Знаменитият белгийски сержант Поаро, бързо трябва да стигне във Великобритания, но всички места във влака са купени. „Ориент експрес“ – така се казва този влак, който се намира в града.

За щастие, един от неговите пасажери се оказва директорът на компанията, на която принадлежи експресът, и той успява да намери място за Поаро. Това е едно удивително място, в което са се събрали хора от разни националности и убеждения, но сержантът слабо се интересува от този факт, като отива да си легне.

Нощта настъпва и обилен снеговалеж принуждава влака да спре, а на Поаро е съобщено, че е извършено убийство. Прозорецът е отворен, вратата на купето – заключена отвътре. Пред детектива стои едно нелесно дело за разрешаване, в което почти всички пътници имат мотив за извършване на престъплението.

В актьорския състав влизат още Дейзи Ридли, Майкъл Пеня, Мишел Пфайфър, Джони Деп, Джуди Денч, Уилям Дефо, Кенет Брана, Дерек Джейкъби.

Премиерата е обявена за 10 ноември 2017г.

Нов испански постер от „Убийство в Ориент експрес“

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg