Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Теми Номинациите за „Независим дух“

Номинациите за „Независим дух“
Cinefish.bg

Теми
Номинациите за „Независим дух“

22.11.2019, 09:08  |   Видяна: 474  |   синефиш.бг  |   ГОРЕЩА ТЕМА
Фарът“ с Робърт Патинсън и Уилям Дефо и „Uncut Gems“ с Адам Сандлър са лидерите с най-много номинации за наградите „Независим дух“. И двата филма получиха по пет номинации, а с четири номинации е „Honey Boy“ по сценарий на Шая Лебьоф и базиран на неговото нелеко детство.

След изненадите тази година е „Да свалиш Уолстрийт“. Основаната на действителни събития история получи три номинации: за режисура на Лорин Скафария, операторско майсторство и поддържаща актриса на Дженифър Лопес, която е сред фаворитите за всички награди според специалистите. Направен с нищожния бюджет от 22,5 милиона долара, филмът се радваше на добър отзвук сред критиците и стана касов хит с приходи над 148 милиона.

Номинациите за „Независим дух“

Тази година големите фаворити на Netflix като „Dolemite Is My Name“, „The Laundromat“, „The King“ и най-вече „Ирландецът“ са тотално пренебрегнати. Липсват също новия филм на Тайка Уайтити „Джоджо заека“, „Сибърг“ с Кристен Стюард, както и „Bombshell“ с Чарлийз Терон и Никол Кидмън.

Наградите „Независим дух“ са смятани за барометър за това кой ще спечели най-важната статуетка „Оскар“ за най-добър филм. Заглавия като „Лунна светлина“ , „Спотлайт“, „Бърдмен“ и „12 години в робство“ триумфираха първо с „Независим дух“ преди да получат и наградата на Американската кино академия.

Тази година за най-добър независим филм ще се съревновават „A Hidden Life“, „Clemency“, „The Farewell“, „Marriage Story“ и „Uncut Gems“. Церемонията по раздаване на наградите е на 8 февруари.  

Hidden LifeСподелете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg