Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Ния Вардалос се ядоса на дебеланковците на Холувуд

Ния Вардалос се ядоса на дебеланковците на Холувуд
Актрисата Ния Вардалос се ядоса на двойните стандарти на холивудските изпълнителни директори
Cinefish.bg

Артисти
Ния Вардалос се ядоса на дебеланковците на Холувуд

17.07.2009, 16:20  |   Видяна: 4019  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ

Звездата от „Моята голяма луда гръцка сватба”, чийто нов филм „Моята голяма гръцка свалка” излиза на екран на 7 август е възмутена от това отношение – защо по-възрастни жени не могат да излизат на среща с готини мъже, а застаряващи актьори редовно свалят „горещи парчета”?

Актрисата Ния Вардалос се ядоса на двойните стандарти на холивудските изпълнителни директори, които одобряват сценарии, с наедрели мъже като Ръсел Кроу и Сет Роугън - герои в роматични любовни истории с перфектни партньорки.

На Ния й е писнало от въпроси за нейните екранни свалки със сексапини актьори като Джон Корбет и Алексис Георгулис („Моята голяма гръцка свалка”).

„На рекламното турне на „Моята голяма луда гръцка сватба” постоянно ме питаха, отново и отново, дали, аз като сценарист, мисля ли че е точно описание на истинския живот, някой който изглежда като мен да се хване с мъж като Джон Корбет” казва Ния.

„Когато снимахме „Моята голяма луда гръцка сватба” си мислех, че съм привлекателна. Но директорите на студиото ми показаха, че имам увереност във вида си, която не е основателна. С други думи, че не съм привлекателна, с наднормено тегло, грозна. А аз просто казвам, че те са дебели. Обичам думата „дебел” (fat), използвам я в заглавие (оригиналното заглавие на „Моята голяма луда гръцка сватба” (My Big Fat Greek Wedding). Това не е мръсна дума”.

„Много съм мислила за филм като „Отбивки”, там на никого не му пука, че Пол Джамати е с разкошната Вирджиния Мадсън, или „Позабременяла”. Картината на Сет Роугън върху Катрин Хейгъл ме накара да си оставя пуканките и да си взема чантата... , добре че знаех, че филмът е към края си и Аштън Къчър ще изскочи и ще извика „Аха... Прецакани сте”. Чаках, но Аштън НЕ се появи”.

“Погледнато в социален план, на теглото на мъжете не се обръща внимание. Нека сме реалисти, Ръсел Кроу е дебел и никой дори не говори за това. Алек Болдуин си поръчва дрехи със все по-голям и продължава да се подува.”

„Междувременно на мен би задават постоянно въпроси за теглото ми и трябва да отговарям пред пресата, в кварталния магазин, на продавачите на вестници. Защо? Виждам въодушевлението на хората, когато очакват да разкрият тайната, новото хапче, лечението или каквото и да е, само да разкрият тайната на отслабването ми...  И когато реша да им отговоря присвиват очи, правят физиономии. Те не искат истината – имам проблем  с кръвната захар и имам лекарски предписания за сваляне на теглото. Наистина ми беше трудно – цяла година диета и упражнения”.
източник: WEN.COM


Още новини:
700 фена дойдоха в Cinema City за световната премиера на „Хари Потър и Нечистокръвният принц”
Излиза книга за покойната актриса Фара Фосет
Миша Бартън постъпи принудително в болница
Скарлет Йохансон в реклама на Mango
DreamWorks сключва договор за партньорство с Reliance ADA Group

Къде изчезна европейското кино?

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg