Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Никой не иска да издава мемоарите на Уди Алън

Никой не иска да издава мемоарите на Уди Алън
Cinefish.bg

Артисти
Никой не иска да издава мемоарите на Уди Алън

06.05.2019, 11:13  |   Видяна: 287  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Той беше един от най-уважаваните американски творци, но това като че ли вече е отдавна забравено. За никого не е тайна, че макар в Европа все още да го ценят, популярността на Уди Алън в Америка удари дъното. По тази причина той не може да намери издатели на своите мемоари.

Никой не иска да издава мемоарите на Уди Алън83-годишният режисьор се е срещал с най-големите американски издателства, но никое от тях няма интерес към готовата книга. Явно никое от тях не иска да рискува да издаде мемоарите на толкова компроментирано име.

След разрастването на движението #MeToo много звезди, сред които Грета Гервиг, Колин Фърт и Елън Пейдж споделиха, че съжаляват за това, че са работили с Алън. Режисьорът на класики като „Манхатън“ и „Ани Хол“ бе обвинен, че е злоупотребявал сексуално със своята осиновена дъщеря Дилън, когато тя е била едва 7-годишна. И въпреки, че отрича всичко, репутацията му пострада много.

Стигна се до там Amazon да се откаже от договора си с него за четири филма и да се не иска да разпространява последния му филм „A Rainy Day in New York“. Звездите в него, сред които Тимъти Шаламей, споделиха, че ще дарят своите хонорари за благотворителност. Все пак филмът, завършен още през 2018 г., ще бъде разпространяван в Италия през октомври.

Явно Алън е по-добре да напусне Америка. Според последна информация мемоарите му може да намерят издател във Франция. Освен това, както вече съобщихме, той планира да снима следващия си филм в Испания.

Никой не иска да издава мемоарите на Уди Алън


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg