Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Ник Джонас и Лорънс Фишбърн в нов екшън

Ник Джонас и Лорънс Фишбърн в нов екшън
Cinefish.bg

Филми
Ник Джонас и Лорънс Фишбърн в нов екшън

20.05.2020, 01:51  |   Видяна: 655  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Ник Джонас и Лорънс Фишбърн в нов екшънНик Джонас и Лорънс Фишбърн ще си партнират за първи път на екрана в екшъна „The Blacksmith“. Негов режисьор ще е Пиер Морел, създателят на култовия екшън „Твърде лично“.

Именно Морел представи за първи път екшън уменията на Лиам Нийсън, който впоследствие се снима в доста хитове в този жанр. Сега по стъпките му поема Джонас. Той ще е в ролята на мъж, който се подготвя за своя отмъстителна мисия.

Уес Ломис, известен като Ковача, е експерт по оръжията, който работи за разузнавателните служби. Когато неговата тайна лаборатория е унищожена, а колегите му са избити, той успява да се спаси с бягство и благодарение на своите уникални технологични умения. Уес намира съюзник в лицето на младата анализаторка на ЦРУ Ноел Хазлит. Двамата се опитват да открият Матер (Фишбърн), пенсиониран шеф на отдела и ментор на Уес, който им помага да се справят в тежката ситуация.

В момента се избира актриса за ролята на Ноел, а снимките трябва да започнат в края на годината. Бен Риплей („Първичен код“) е автор на сценария по графичния роман на Малик Евънс и Ричард Спаркман.  Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg