Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Неустоим сексапил мъчи Райчо този петък в "Домашен арест"

Неустоим сексапил мъчи Райчо този петък в Домашен арест
От 22 ноември сериалът на bTV ще радва феновете си с два последователни епизода
Cinefish.bg

Тв новини
Неустоим сексапил мъчи Райчо този петък в "Домашен арест"

20.11.2013, 13:20  |   Видяна: 991  |   Press Release  |   ТВ
От 22 ноември сериалът на bTV ще радва феновете си с два последователни епизода

В следващия епизод на “Домашен арест” този петък – 22 ноември, от 20:00 часа зрителите ще видят тъгата на Емко, който е силно депресиран поради факта, че не е сексуално активен от точно 247 дни.


Коцето решава да му помогне по всевъзможни начини – предоставя му услугите на платено момиче, но Емко, търсещ винаги интелектуалната страна на всяка жена, губи възможността да сложи край на таймера на сексуално неактивния си живот.

Бащата на Коцето пък го съветва да заложи на истинската мъжка миризма, а именно на пот и прах. И онлайн срещите се оказват провал за Емко и силното му желание да бъде с жена. В крайна сметка отговорът към неговото щастието се оказва в така добре познатата му област химията, която действа в негова полза с продукти като афродизиак. За съжаление обаче той попада в ръцете на неправилния човек – Райчо, който се превръща в сексуална мишена за всички жени, от баба Еми до младата Зара.

Във втората порция смях с най-забавния ситком, Коцето се пристрастява към нова енергийна напитка, която го докарва до състояние на свръхактивност. Вследствие на нея милионерът почти успява да разруши дома си, където прилага нетипични енергоконсумиращи дейности. Когато напитката се оказва незаконна и е иззета от пазара поради силните си последици върху потребителите, Коцето не го понася лесно. Той достига до тревожно състояние на духа, което му коства премерен удар с тиган. Междувременно Зара планира да подари на 100 Кила куче за рождения ден, но не съвсем адекватният й баща успява да внуши на младежа, че Зара е бременна.

От 22 ноември, всеки петък от 20.00 часа, феновете на Коцето и компания ще могат да гледат вече по два епизода на любимия си сериал „Домашен арест”.Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg