Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Netflix се заемат с „Бягството на пилето 2“

Netflix се заемат с „Бягството на пилето 2“
Netflix се заемат с „Бягството на пилето 2“
Cinefish.bg

Филми
Netflix се заемат с „Бягството на пилето 2“

24.06.2020, 00:45  |   Видяна: 657  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Преди 20 години анимацията на Aardman „Бягството на пилето“ удиви критиците и се превърна в касов хит. А както съобщихме преди време вече се работи по продължението на историята за група пилета, решили да избегнат сигурна смърт от своя зъл стопанин. Netflix обявиха, че ще бъдат световен диструбитор на новия филм.

Chicken run ще има продължение

В продължението ще се срещнем отново с Джинджър, която сега живее на приказен остров – истински кокоши рай без хора, готови да я сготвят. Тук Джинджър и петелът Роки се грижат за свое яйце, от което се излюпва тяхната дъщеря Моли.

Момиченцето расте бързо
, „както всички деца“, обяснява режисьорът Сам Фел („ПараНорман“), и на Моли островът започва да ѝ се струва тесен. В същото време започват да се носят слуховете за надвиснала опасност и Джинджър се заема да обедини бойците си, за да защити своята извоювана свобода в името на пилетата от всички видове.

Малко пиленце в продължението на бягството на пилетата

Сам Фел обмисля идеи за сценария на продължението от години. Той споделя, че сюжетът ще има препратки към поредицата „Мисията невъзможна“. Кери Киркпатрик и Джон О‘Фаръл, които са сценаристи на оригинала, работят и по продължението.

Снимките на „Бягството на пилето 2“ ще започнат през 2021 г. Мел Гибсън, който озвучаваше Роки в първия филм, този път няма да участва, и вече се търси него заместник.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg