Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини „Нещо ново, нещо назаем“ поставя бъдещи булки пред емоционална дилема

„Нещо ново, нещо назаем“ поставя бъдещи булки пред емоционална дилема
5
5 5 5
5 5
Cinefish.bg

Тв новини
„Нещо ново, нещо назаем“ поставя бъдещи булки пред емоционална дилема

27.01.2014, 14:29  |   Видяна: 1966  |   Press Release  |   ТВ
Премиерната поредица по TLC изправя в предсватбен дуел сантименталната романтика срещу модерното виждане.

Животът на бъдещата булка не е лек. От 28-ми януари обаче TLC ще направи животът на няколко булки още малко по-тежък. Всяка сряда вечер от 21:00 ч. зрителите ще могат да проследят емоционалната дилема, пред която премиерната поредица „Нещо ново, нещо назаем“ ще изправи булките, в търсене на перфектната сватбена рокля. Предпочитанията на младоженките ще се разделят в избора им между много специална, но вече носена рокля и чисто нов тоалет.

Още от викторианската епоха булките в Англия не встъпват в брак, без да носят нещо ново, нещо старо, нещо назаем и нещо синьо в деня на сватбата си. Премиерата на „Нещо ново, нещо на заем“ представя именно перипетите, през които буклите минават, за да намерят идеалната сватбена рокля. Уловката е, че бъдещата младоженка трябва да реши дали да върви към олтара, облечена в нова дизайнерска рокля, или с преправен наследствен булченски тоалет.

Всеки епизод се превръща в своеобразна предсватбена война, в която екип от стилисти и модни дизайнери съветват булката при избора й и разбира се са разделени на два лагера – сантиментален и модерен. В основата на дуела стоят водещите – модният дизайнер Кели Нишимото и стилистът Сам Сабура. Те оставят пред булката две възможности. Вариант едно е Кели да пригоди рокля, носена от майката на младоженката, приказната рокля на близка нейна приятелка или друг подобен тоалет, към съвременните модни тенденции, мястото и индивидуалността на булката. Вариант две е младоженката да се насочи към чисто нова стилна рокля, която ще избере заедно със Сам в салон за сватбени рокли. „Нещо ново, нещо назаем“ показва емоционалното пътуване на жени, които са в така или иначе най-емоционалния период от живота си.

Двамата водещи на шоуто се стараят да консултират всяка булка по възможно най-добрия начин. Кели Нишимото е моден дизайнер, който стартира кариерата си именно с преправяне на предмети от ежедневието и превръщането им в мода. Тя е обявена за един от десетте топ дизайнери според вестник „Маями Хералд“, а дебютът й е на модната седмица на Мерцедес Бенц.

Ко-водещият Сам Сабура не отстъпва назад. Утвърденият американски топ стилист и моден експерт стартира кариерата си в емблематичните холивудски магазини „Фред Сегал“. През годините той се развива като личен стилист и работи за супер звезди като Сара Джесика Паркър, Дженифър Анистън, Брад Пит и много други.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg