Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Ќачало ї

Ќовини

ї

“в новини Ќели јтанасова, ћон ƒьо и »ва —офи€нска ни срещат със звездите вс€ка недел€

Ќели јтанасова, ћон ƒьо и »ва —офи€нска ни срещат със звездите вс€ка недел€
Cinefish.bg

“в новини
Ќели јтанасова, ћон ƒьо и »ва —офи€нска ни срещат със звездите вс€ка недел€

07.02.2013, 16:54  |   ¬ид€на: 4650  |   Press Release  |   “¬
„—тудио VIP” е най-новото светско шоу в ефира на Ќова “¬. ѕредаването, в което ще се срещат най-известните личности и актуални новини, стартира в ефира на Ќова “¬ още тази недел€, 10 февруари, точно в 09.30 часа.

Ќели јтанасова във вип новини

¬ рол€та на водещи на „—тудио VIP” зрителите ще вид€т хората, които най-добре познават звездите – водещите на „¬»ѕ Ќовините” Ќели јтанасова и »ва —офи€нска, както и продуцента – ћари€н —танков – ћон ƒьо.

¬с€ка недел€ в обектива на предаването ще попадат актуални личности и събити€, успели да привлекат общественото и медийно внимание върху себе си. √ероите на „—тудио VIP” обаче н€ма да бъдат само звезди от шоубизнеса – своето м€сто ще намират и спортисти, политици и известни личности от всички останали сфери на обществени€ живот.

ива софианска във вип новини

„‘ормати като „—тудио VIP” съществуват от години в американските телевизии. ўе бъдем забавни, леко иронични и провокативни. ѕринципът ни за хора, известни с това, че са известни, да не попадат във „¬»ѕ Ќовините”, ще важи и за „—тудио ¬»ѕ”, коментира старта на предаването негови€т продуцент и водещ ћари€н —танков - ћон ƒьо.

ƒействието в студиото ще бъде разделено на две части. ¬ първата половина на фокус ще бъдат най-интересните и важни личности и събити€ от седмицата. √лавно действащо лице ще бъде водещата Ќели јтанасова, ко€то ще прави обзор на най-горещите новини от Ѕългари€ и света. ¬тората част на предаването носи многозначителното име „HOT/NOT”. “ук щафетата поемат »ва —офи€нска и продуцентът ћон ƒьо, които ще дават сво€та оценка за стила и поведението на звездите – кои от т€х заслужават горещи аплодисменти (HOT) и кои точно обратното (NOT). «апазено м€сто във втората част ще имат и класациите – екипът на шоуто не само ще подрежда звездите по различни категории, но ще надниква и зад кулисите, за да ни среща с невидимата част от живота на звездите, малките, но важни детайли и случайно изпуснатите думи.

мондьо във студио вип

—поделете:

Cinefish.bg ќў≈ Ќќ¬»Ќ»
Cinefish.bg - ¬сичко за киното ћЌ≈Ќ»я Cinefish.bg - ¬сичко за киното


«а да напишете коментар, е нужно да влезете с ¬ашите име и парола.


 

ѕќѕ”Ћя–Ќ» ‘»Ћћ» ƒЌ≈— ѕќѕ”Ћя–Ќ» ‘»Ћћ» ƒЌ≈— ѕќѕ”Ћя–Ќ» ‘»Ћћ» ƒЌ≈—
 
Cinefish.bg Cinefish.bg