Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Нежна революция в „Столичани в повече” тази сряда по bTV

Нежна революция в „Столичани в повече” тази сряда по bTV
Нежна революция в „Столичани в повече” тази сряда по bTV
Cinefish.bg

Тв новини
Нежна революция в „Столичани в повече” тази сряда по bTV

16.04.2013, 12:52  |   Видяна: 1233  |   Press Release  |   ТВ
След поредица от напрегнати моменти и драматични събития идва време „столичаните” да понесат своите отговорности, да се замислят за своето положение и да направят „вложение” в бъдещите си планове.

Столичани в повечеСъбитията около изчезването и прекръстването на Салвадор-Кипър остават на заден план за Лютови. Основният проблем на семейството се оказва осигуряването на прехраната, а отношението на Киприяна към крайната нищета, в която се намират, се оказва повод за скандал между съпрузите.

Решена да извади семейството от блатото, Славка взима нещата в свои ръце и става търговски представител на фирма, предлагаща най-новия и ефикасен почистващ препарат.

Какво ще се случи с намерението на Славея, ще успеят ли нейните планове и ще донесат ли усилията й желания резултат, зрителите на bTV ще видят утре вечер от 21.00 часа по bTV.  

Столичани в повечеПри Чеканови нещата също отиват в нова посока. Гълъбина решава да напусне Рангел и да се пренесе при Пацо. Натиреният съпруг запазва привидно спокойствие докато не разбира от Зоя къде се намира жена му.

Междувременно бай Вълчо е притиснат от кака Ружа и й разкрива цялата истина. Резултатът – той и баба Марийка остават без мечтаното пътуване до Италия, а Рангел получава „солена порция ориз с домати” от своята майка.

В сряда отец Григорий и Спас ще се окажат на крачка от гнездото на белоглавия лешояд. Двамата ще се изправят пред сериозни трудности, а решението за тях ще се окаже актьорът Атанас Михайлов.

Столичани в повечеПроклятието на отеца изглежда се пренася над лекаря. Без да знае той се оказва в центъра на журналистическо разследване за получаване на подкуп от пациенти.

Кой ще бъде основният двигател на разследването и какви ще са последиците за Спас, зрителите на bTV ще видят в шестия епизод на
Столичани в повече, тази сряда от 21.00 часа.

Най-нетърпеливите фенове на сериала „Столичани в повече” могат да видят епизодите преди ефирното им излъчване на voyo.bg. За всички нови абонати порталът предлага да тестват услугата безплатно за 7 дни.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg