Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Най-добрите екшън звезди завладяват петъчния ефир на bTV Action през юни

Най-добрите екшън звезди завладяват петъчния ефир на bTV Action през юни
Арнолд Шварценегер ще се включи в екшън петъците по bTV Action на 22 юни с участието си в „Косвени жертви”.
Cinefish.bg

Тв новини
Най-добрите екшън звезди завладяват петъчния ефир на bTV Action през юни

16.05.2012, 12:19  |   Видяна: 3061  |   Press Release  |   ТВ

В петъчните вечери на юни от 22:00 часа зрителите на bTV Action ще гледат филми с участието на най-добрите световни екшън актьори. Любителите на високия адреналин ще видят Стивън Сегал в „Невидимият”, Жан Клод Ван Дам в „Разкатаване”, Долф Лунгрен в „Конфликт в малко Токио”, Арнолд Шварценегер в „Косвени жертви” и Брус Уилис в „Последният оцелял”.

Екшън петъците по bTV Action стартират на 1 юни със звездното участие на Стивън Сегал в криминалната мистерия „Невидимият”. Детектив Джак Коул (Стивън Сегал) е забравил старата си професия, той е с нова самоличност. Когато сериен убиец със зловещ и ритуален стил хвърля  в ужас  Лос Анджелис, местната полиция, безпомощна да се справи със заплетения случай, е принудена да извика единствения човек, чиито инстинкт и разбиране за престъпния свят нямат равни на себе си: Детектив  Джак Коул от Ню Йорк. Към него е прикрепен печеният местен специалист по убийствата - детектив Джим Камбъл (Кийнън Айвъри Уейънс) и двамата много скоро откриват, че тяхното партниране не е случайно. Коул, в плен на източния мистицизъм, свикнал да действа съвсем сам, е човек на желязната точност и решителност. Камбъл, чийто наперен вид противоречи на склонността му към сълзливи мелодрами, е ченге от кариерата. Двамата обаче са принудени да надделеят основните си различия и да намерят пътя към сътрудничеството - това е цената, която трябва да платят, за да заловят убиеца, чиито жертви растат!

На 8 юни от 22:00 часа bTV Action ще поднесе на зрителите комедийния екшън трилър „Разкатаване” с участието на Жан-Клод ван Дам. Маркъс е представител на фирма за търговия с джинси, чийто основен офис е в Хонг Конг. Всичко е наред до момента, когато градът преминава от британско в китайско владение. Маркъс случайно открива, че руската мафия е замислила да използва това и да пусне ново и много опасно оръжие - микробомбите. Междувременно шефовете на фирмата са обезпокоени от новината, че някой произвежда и продава фалшификати на джинсите им. Подозренията падат върху Маркъс и колегата му Томи, който е таен сътрудник на ЦРУ. Но всички от фирмата са потресени, когато става ясно, че руската мафия вгражда микробомби във фалшивите джинси. Естествено, Маркъс и неговите колеги предприемат всичко възможно, за да предотвратят световната катастрофа.

На 15 юни Долф Лундгрен ще се изправи срещу Якудза в „Конфликт в малко Токио”. Единият е войн. Другият се прави на умник. Те са две ченгета от Ел Ей, които преследват нарко картел от страната на изгряващото слънце…В продължение на повече от 400 години, Япония е родината на тайна престъпна организация, решена да властва в подземния свят. Ръководена от древен код на честта, смъртоносната Якудза е име, от което се страхуват всички, а членовете й, чийто тела са изрисувани с татуировки, всяват страх. Когато Якудза решава да се пренесе и в Лос Анджелис, там среща сериозна съпротива в лицето на двама местни полицая.
Долф Лундгрен е американски самурай, възпитан в източните традиции. Брандън Лий е „от местните” - винаги саркастичен и готов за бой. Заедно са въвлечени в битка с японските наркотрафиканти в зловещия подземен свят на Града на ангелите...

Арнолд Шварценегер ще се включи в екшън петъците по bTV Action на 22 юни с участието си в „Косвени жертви”. Длъжностните лица, разследващи бомбен атентат, предупреждават Горди Брюър да не се замесва, но събитията вече са го забъркали по най-ужасния начин: сред жертвите на атентата са жена му и детето му. Той е Брюър – пожарникар в Лос Анжелис, който тръгва по следите на неуловимия терорист, известен като Ел Лобо. Андрю Дейвис („Беглецът”) режисира умело нарастващото напрежение, докато Брюър дебне жертвата си от Лос Анжелис, през джунглите на Колумбия, до правителствените коридори на Вашингтон. Брюър знае, че Ел Лобо ще удари там. Но как? Кога? Къде точно? В трескавата надпревара за отговори само едно е ясно: „Косвени жертви” е експлозивно съчетание от екшън и емоции.

В последния петък на юни зрителите на bTV Actionще гледат Брус Уилис в драматичния екшън „Последният оцелял”. Актьорът влиза в ролята на Джон Смит - неморален гангстер в годините на Сухия режим. Офейквайки след поредния си удар, той се озовава насред Джерико, Тексас. Всъщност, да наречеш Джерико град, би било твърде великодушно - той наподобява по-скоро призрачно място, след като две воюващи банди, са прогонили почтените жители. Смит открива възможност да играе и за двата лагера като наемен убиец, което би му било от полза. Въпреки открито користните си намерения, Смит ще трябва да рискува собствения си живот в името на чувството си за достойнство.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg