Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Теми Най-добрите актьорски изпълнения за 2010-та според сп."W"

Най-добрите актьорски изпълнения за 2010-та според сп.W
Натали Портман: Логично беше да обичам високи и слаби руси момичета.
Cinefish.bg

Теми
Най-добрите актьорски изпълнения за 2010-та според сп."W"

19.01.2011, 14:44  |   Видяна: 4123  |   club.bg  |   ГОРЕЩА ТЕМА

Ако се опитате да си спомните кои филми са ви впечатлили най-много през изминалата година, вероятно сред тях няма да има нито едно 3D предложение. Ефектите правят зрелища и събуждат въображението ни, но само качествената актьорска игра остава в сърцата ни. И списание "W" знае това.

От изданието правят разбор на запомнящите се актьорски изпълнения за 2010 година и дават думата на талантите да споделят мислите си.


Натали Портман - "Черен лебед"Натали Портман - "Черен лебед"

"Като малка съм гледала най-много "Мръсни танци". Винаги съм обичала Пени, защото може би много съм приличала на Бейби. Бях еврейско момиче от еврейско семейство. Логично беше да обичам високи и слаби руси момичета."


Джеси Айзенберг – "Социалната мрежа"Джеси Айзенберг – "Социалната мрежа"

"Започнах да се занимавам с актьорско майсторство, за да се чувствам част от група, а в училище не ми се получаваше. Финалният продукт беше извън моя контрол, така че нямаше вече значение. Започна да ми харесва да съм сред хора, които не ме третират като аутсайдер."


Джулиан Мур – "The kids are all right"Джулиан Мур – "The kids are all right"

"Актьорското майсторство те кара да се вглеждаш в себе си непрестанно. Минаваш през различни периоди. Един път си тийнейджър, друг път – дъщеря, в трети – майка. Никога не можеш да заседнеш в собствения си балон – играта не ти го позволява."


Джеф Бриджис – "Непреклонните"Джеф Бриджис – "Непреклонните"

"Мисля, че най-добрата актьорска игра за последното десетилетие е на Майк Уайт в "Чък и Бък"."
Никол Кидман – "Заешка дупка"Никол Кидман – "Заешка дупка"

"Не ми пречи да се събличам. Всъщно сега, когато очаквам дете, не съм много сигурна. Но по принцип нямам проблем с голотата."Мила Кунис – "Черен лебед"Мила Кунис – "Черен лебед"

"Преди "Черен лебед" не се бях занимавала с танци. Смятам да не се и занимавам. По време на снимките свалих 9 килограма, като танцувах 5 часа всеки ден. Скъсах сухожилие. Изкълчих си рамото. Имам два белега по гърба. Всяка една минута си заслужаваше, но определено не бих го повторила."


Колин Фърт – "Речта на краля"Колин Фърт – "Речта на краля"

"Налага ми се да плача от време на време, за да се прехранвам, но си е ужасяващо да си го представя в моето ежедневие. Ако започнат да ме режат на парчета, сигурно ще се разплача, но при други обстоятелства най-много да се появи бучка в гърлото. Особено ако има свидетели."

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg