Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Натали Портман в биографичен филм за Джаки Кенеди

Натали Портман в биографичен филм за Джаки Кенеди
„Джаки" ще разказва за това как президентската съпруга се справя с ролята си на публична личност и с частния си живот след покушението на Джон Ф. Кенеди
Cinefish.bg

Артисти
Натали Портман в биографичен филм за Джаки Кенеди

03.10.2012, 17:53  |   Видяна: 3627  |   stand.bg  |   АРТИСТ

Биографичната лента за Джаки Кенеди, в която щеше да участва Рейчъл Уайз, все още тъне в неяснота. Без да е ясно кой точно ще застане на режисьорското място въпреки слуховете за Дарън Аронофски преди близо две години, филмът "придърпва" към себе си и името на Натали Портман.

Актрисата, работила с Аронофски за „Черен лебед", който й донесе "Оскар", се e запознала със сценария на „Джаки" и е изказала положително мнение за него, съобщват от Deadline.

Това задейства догадки, че именно Портман ще изиграе ролята на Първата дама. Сценарият е дело на писателя, продуцент и носител на „Еми" - Ноа Опенхайм, който в момента работи над нова версия на „1984" и чийто „The Maze Runner " e в етап на пре-продукция.

„Джаки" ще разказва за това как президентската съпруга се справя с ролята си на публична личност и с частния си живот след покушението на Джон Ф. Кенеди на 22 ноември 1963 г. Вероятно премиерата на филма ще бъде планирана за ноември 2013 г., когато се навършват 50 години от трагичното събитие, белязало политическата история на САЩ.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg