Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Натали Портман като певица

Натали Портман като певица
Натали Портман като певица
Cinefish.bg

Артисти
Натали Портман като певица

29.01.2018, 10:59  |   Видяна: 1545  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Знаем, че може да танцува, но ето че тя и ще пропее. Всъщност Натали Портман ще играе певица във филма „Vox Lux“, в който първоначално трябваше на участва Руни Мара. Режисьор на филма ще бъде актьорът Брадли Корбет, чийто първи режисьорски опит „Детството на един водач“ предизвика истинска сензация през 2015 г.

Сценарият, който също е дело на Корбет, проследява историята на певицата Селесте, чиято звезда изгрява след една национална трагедия и впоследствие се превръща в истинска поп кралица. Разказът започва през 1999 г. и проследява 15 години от живота на певицата.

Джуд Лоу ще бъде партньор на Портман, но подробности за ролята му се пазят в тайна. Известно е, че саундтракът на филма ще включва оригинални песни на звездата Sia и това гарантира още по-голям интерес към бъдещия филм. Очаква се снимките му да стартират след месец.

Точно преди да започне работа по този филм, Портман ще промотира най-новото си заглавие. Фантастичният трилър „Изтребление“ на режисьора Алекс Гарланд („Ex Machina: Бог от машината“) излиза по кината на 23 февруари.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg