Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Моника Белучи: "Сръбският език е много труден!"

Моника Белучи: Сръбският език е много труден!
Моника Белучи: "Сръбският език е много труден!"
Cinefish.bg

Артисти
Моника Белучи: "Сръбският език е много труден!"

25.01.2017, 10:37  |   Видяна: 1880  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Италианската актриса Моника Белучи сподели пред медии, че срещнала доста затруднения по време на снимките на филма "На млечния път".

"Беше много трудно да науча сръбски език, а Емир се мъчеше да го направи още по-трудно, тъй като от време на време вмъкваше нови реплики, които аз трябваше да повтарям, докато не ги произнеса както трябва" - с усмивка споделя красавицата пред медиите.

Освен това, тя трябвало да снима в ледено студена вода, носеща на гръб Кустурица, който играе ролята на нейн любим. Въпреки, че италианката се занимава със спорт, това било предизвикателство за нея, тъй като по нейни думи, не отделяла много време и енергия за формата си.

При все трудностите, обаче Белучи, смята, че ролята й в "На Млечния път" е най-зрялата в кариерата й. Тя се е снимала в повече от 60 филма.

Действието на лентата се развива по време на войната в Босна. Главният герой е млекар, който всеки ден кара с магаре през фронтовата линия продукти за войниците. Той среща загадъчна, красива италианка, която променя целия му живот.

Световната премиера на филма беше в рамките на кинофестивала във Венеция. На сръбската премиера на фестивала "Кустендорф", филмът привлече рекорден брой зрители. Специално за това се наложи да пуснат допълнително прожекции.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg