Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Много смях за цялото семейство ще предложи сериалът „Развитие в застой” по bTV Comedy

Много смях за цялото семейство ще предложи сериалът „Развитие в застой” по bTV Comedy
Награденият с награда „Еми” комедиен сериал „Развитие в застой” ще тръгне по bTV Comedy на 13 март
Cinefish.bg

Тв новини
Много смях за цялото семейство ще предложи сериалът „Развитие в застой” по bTV Comedy

08.03.2011, 10:25  |   Видяна: 2730  |   синефиш.бг  |   ТВ

В щурия живот на едно на пръв поглед нормално богато американско семейство ще надникне отличеният с награда „Еми” комедиен сериал „Развитие в застой”, който ще тръгне по bTV Comedy на 13 март и ще се излъчва в събота и неделя от 12:00 часа.

Въпреки че са роднини, Джордж Блът – старши, съпругата му Люсил и децата им Джордж, Майкъл, Бъстър и Линдзи имат различни характери, навици и виждане за живота.

Майкъл Блът е добрият син, който трябва да управлява бизнеса на баща си след неговата смърт. Грижейки се за 14-годишния си син, Майкъл продължава да събира парчетата, за да запази семейството им цяло. Гоб е нереализирал се професионален магьосник, чиито бизнес и лични планове обикновено се провалят.

Награденият с награда „Еми” комедиен сериал „Развитие в застой” ще тръгне по bTV Comedy на 13 март и ще се излъчва в събота и неделя от 12:00 часа.

Част от тази шарена обстановка е и сестра им Линдзи – сестра близначка на Майкъл, материална, либерална млада майка. Картината се допълва от брат й Бъстър, който е резултат на господстващото внимание на майка си, което го превръща в социално несигурен и податлив на пристъпи на паника.

Ще успее ли Майкъл да укроти семейството си, какви магии е подготвил Гоб, за да си намери работа, ще се справи ли Линдзи с брака и непокорната си дъщеря? Отговорите на тези въпроси не могат да бъдат предвидени и сигурни в света на семейство Блът.

Сериалът гарантира интересна история, динамично развитие и голяма доза хумор за цялото семейство.

В „Развитие в застой” участват Джейсън Бейтман, Порша Де Роси, Уил Ларнет, Майкъл Сера, Дейвид Крос и др. Изпълнителни продуценти са Рон Хауърд, Брайън Грейзър, Дейвид Невинс и Мичъл Хъруитц.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg