Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Мишел Йео в продълженията на „Аватар“

Мишел Йео в продълженията на „Аватар“
Мишел Йео в продълженията на „Аватар“
Cinefish.bg

Артисти
Мишел Йео в продълженията на „Аватар“

16.04.2019, 01:42  |   Видяна: 524  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Като че ли я бяхме позабравили, но през миналата година тя отново напомни за себе си. Мишел Йео пожъна суперлативи за ролята си на обсебваща майка в комедията „Crazy Rich Asians“. Мнозина дори ѝ предричаха номинация за „Оскар“, но това така и не се случи. Но пък тази изява й откри много нови възможности, включително да работи със самия Джеймс Камерън.

Явно режисьорът на „Титаник“ е неин голям почитател.Мишел винаги пресъздава уникални и запомнящи се герои. Нямам търпение да работим заедно и тя да продължи в същата светлина и в продълженията на „Аватар, написа Камерън в Туитър.

мишел йео в продължението на аватар

Вярно, че Йео участва в много хитове като „Тигър и дракон“, „Винаги ще има утре“ и „Мемоарите на една гейша“, но едва ли има по-голяма чест от тази да се снима в продълженията на най-касовия филм на всички времена. Тя ще бъде в ролята на доктор Карина Могу, която ще е сред новите лица на планетата Пандора. За момента знаем единствено, че тя ще е учен, който явно ще разработва най-модерните технологии.

Актрисата ще се присъедини към новите попълнения в продълженията, сред които са Кейт Уинслет, Еди Фалко, Уна Чаплин и Вин Дизел. Към ролите си от оригинала се завръщат Сам Уортингтън, Зои Салдана, Сигърни Уивър и Стивън Ланг. Премиерата на „Аватар 2“ се очаква на 18 декември 2020 г.

Предстои ни да видим Йео в новата комедия на Пол Фейг „Last Christmas“. В този филм тя ще е в не по-малко звездна компания в лицето на Ема Томпсън, Емилия Кларк и Хенри Голдинг, който играеше нейния син в „Crazy Rich Asians“.

предстояща премиера на last christmasСподелете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg