Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Мили Боби Браун подготвя съвместен проект със сестра си

Мили Боби Браун подготвя съвместен проект със сестра си
Cinefish.bg

Артисти
Мили Боби Браун подготвя съвместен проект със сестра си

11.09.2019, 07:54  |   Видяна: 554  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Тя се прочу с участието си в сериала „Странни неща“, превърнал се в истинска мания сред тийнейджърите. Мили Боби Браун вече е звезда, която започва да работи по самостоятелни проекти. Един от тях ще е „A Time Lost“ за Netflix, в основата на който е оригинална история, създадена от младата актриса и нейната по-голяма сестра Пейдж Браун.

Анна Класен ще подготви сценария по историята на сестрите Браун. Мили Боби ще е продуцент, а Пейдж ще е изпълнителен продуцент, заедно с техния баща Робърт Браун.

„A Time Lost“ разказва за дългогодишната вражда между две семейства от Лонг Айлънд, която достига своя апогей, след като на дъщерята тийнейджърка от едното семейство е поставена диагноза рак. Възможно е Мили Боби и да изпълнява нейната роля, но това ще стане ясно, след като бъде избран режисьор на филма.

Мили Боби Браун подготвя съвместен проект със сестра си

„Много сме благодарни на Netflix за доверието и за това, че повярваха в тази прекрасна история, която подготвяме от години. В нея става въпрос за приятелството, семейството и преодоляването на препятствия, когато усещате, че светът около вас се сгромолясва“, се казва в официалното изявление на сестрите Браун.

Предстои да видим Мили Боби в третия сезон на „Странни неща“. През тази година я гледахме и на голям екран в „Годзила: Кралят на чудовищата“, а тя участва и в продължението „Годзила срещу Конг“. Наскоро младата звезда приключи снимки на „Enola Holms“, в който си партнира с Хенри Кавил в ролята на Шерлок Холмс.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg