Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Интервюта Мила Кунис за семейството си и първите стъпки в киното

Мила Кунис за семейството си и първите стъпки в киното
Cinefish.bg

Интервюта
Мила Кунис за семейството си и първите стъпки в киното

16.03.2011, 11:06  |   Видяна: 4420  |   club.bg  |   ИНТЕРВЮТА

Филмът "Черен лебед" очарова не само с невероятната актьорска игра на Натали Портман, но и с харизматичното присъствие на Мила Кунис.

Младата актриса от украински произход е едва на 27 години, а вече си пробива път към големите продукции на Холивуд. В интервю за списание "W" Мила разказва за семейството си и първите стъпки в професията.

Като тийнейджърка

"Не знах, че съм красива. Родителите ми ме отгледаха без да обсъждат темата за външния вид. Предпочитаха да говорят само за черти на характера ми, например: "Дъщеря ни е много странна.". В крайна сметка физическата красотата си отива, така че няма голямо значение."

Когато среща черен човек за първи път

"Бях на седем и половина години, а случката се разигра в американското посолство в Москва. Дотогава бях виждала само бели хора с руси и черни коси, и доста рядко червенокоси. Много се изплаших. Хубавото беше, че човекът говореше руски. Обясни ми, че по света има различни хора с различен цвят на кожата. Спомням си, че го попитах: "Това означава ли, че има лилави хора по света?""

За първите стъпки в актьорската професия

"Започнах да се снимам в реклами, когато бях на девет. Тогава за мен това беше просто хоби, помагаше ми да се измъквам от училище. После се снимах два пъти за "Спасители на плажа". Вторият път влезнах в ролята на сляпо момиче, което се е загубило в гората до плажа и трябва да бъде спасено. Беше абсурдна ситуация. Имаше пожар, спасиха ме, след което отидох да карам сърф. Спомням си, че много си мислих по въпроса как така съм сляпа, а карам сърф. Никой никога не ми даде отговор."

За подготовката по "Черен лебед"

"Никога не съм танцувала през живота си. За ролята тренирах четири месеца, седем дни в седмицата, по пет часа на ден. Дадоха ми почивка само на рождения ми ден. За това време свалих около 9-10 килограма, скъсах сухожилие, имах проблеми с рамото и се сдобих с два белега на гърба. Въпреки това изживяването си струваше всяка минута."

Въпреки това

"Не бих го направила отново. Винаги съм поставяла духа над материята, но разбрах напълно какво означава това след края на снимките по филма. Мислих си: "Добре, аз нося токчета. Ще се справя.". Грешах. И обувките на Christian Louboutins са неудобни, но когато обух палци, направо си пищях."

За финалния резултат

"Когато за първи път гледах "Черен лебед", бях изумена. Казах си: "Боже, не съм никак зле." И най-хубавата част е, че изпълнението ми завинаги е запечатано на лентата, защото аз никога няма да го повторя."

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg